mitsos.gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδια εχω το counter strike 1.6 και μου βγαζει κατι προβληματα μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου μια μου βγαζει error!την αλλη μου λεει οτι το game αυτο παιζει μονο με softowear και οχι με opengl οπως καταλαβενετε το softwear οταν το βαζω το παιχνιδι εχει χαλια γραφικα και εχει το οπλο στο αριστερο χερι ενω με το opengl εχει και καλα γραφικα και εχει το οπλο στο δεξει χερι.Οποιος ασχοληθει με το προβλημα αυτο τον ευχαρηστω πολλη.
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ποια κάρτα γραφικών έχεις ? Εκδοση directx ?
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Οχι μια χαρά είσαι.Νόμιζα είχες πολύ παλιό Pc.Οταν βάζεις Opengl στις ρυθμίσεις δεν παίζει καθόλου δηλαδή ?
mitsos.gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εχω την 8600 invidia 512 και τιν εκδοση του directx9 τι λες να φταιει;
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Περίεργο το πρόβλημα σου. Απο drivers της κάρτας γραφικών ποιους έχεις ?
mitsos.gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εχω αλλαξει εκδοσης του παιχνιδιου πολλες φορες
mitsos.gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εχς τους αφθεντικους που μου ειχαι μεσα
mitsos.gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εσυ που πιστευω οτι το εχεισ το παιχνιδι πια εκδοση εχεις?
kosmasgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να φταίει φίλος :/ Και γω την 1.6 έχω αλλα δεν παίζει ρόλο η εκδοση
Black Demis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε και αυτό: 1.Κανε απεγκατάσταση το CS1.6 2.Σβήσε το φάκελο(αν έμεινε)στο program files 3.Μπες στο μητρώο και σβήσε τη καταχώρηση HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve και HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve 4.Κανε Install ξανά τ cs (αν έχεις και άλλο counter(πχ source) η το Half Life) μην σβηνεις αυτή την καταχώρηση στο μητρώο αλλά μπες μέσα και σβήσε ότι έχει σχέση με cs 1.6)
mitsos.gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 θα το δοκιμασω φιλε .παντος σε εθχαριστω και εσενα και τον αλλον που ασχολιθικε με το προωβλημα μου
mitsos.gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 τι ειναι το μιτρωο για να το σβισω;
Black Demis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Εναξη>Εκτέλεση και γραφείς regedit και enter μετά θα βγει μια εφαρμογή στην οποία θα ψάξεις για αυτές της καταγραφές (μην πειράξεις τίποτα άλλο στο μητρώο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.