vlasoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Παιδια υπαρχει προβλημα!!!εχω ξεχασει τον κωδικο στο hotmail κ πρεπει οπωσδηποτε να το ανοιξω.υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει??δεν θυμαμαι κ την κρυφη ερωτηση!!
danaos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 http://www.bluechillies.com/details/28495.html
Pantelwolf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αν το είχε αποθηκεύσει θα είχε πρόβλημα να το ανοίξει;
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 οχι αλλα μπορει να το εχει αποθηκευμενο στο msn για να μπαινει και να μην το θυμαται
Pantelwolf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εχω ξεχασει τον κωδικο στο hotmail κ πρεπει οπωσδηποτε να το ανοιξω. Στην περίπτωση που λες ας άνοιγε το μσν και ας άνοιγε το λινκ του μέηλ από κει!
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Στην περίπτωση που λες ας άνοιγε το μσν και ας άνοιγε το λινκ του μέηλ από κει! ναι αλλα αν τα ανοιγει και σε αλλο υπολογιστη ή χρησιμοποιει mail client και δεν εχει σωσει κωδικο ή στην περιπτωση που κανει καποια στιγημ format? LOL μπορουμε να το κουρασουμε παρα πολυ και δεν βοηθαει φιλε μου ωραια απαντηση ομως χεχε
Pantelwolf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ας κάνουμε τον τίτλο "1000+1 λόγοι για να ξεθάψετε το password σας" LOL
vlasoukos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 δεν γινεται ρε μαγκες τπτ!!πως μπορω να στειλω mail στον admin του hotmail μηπως κ μπορεσω να βγαλω καμια ακρη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.