dimitris2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 λοιπον προσφατα τοποθετησα στον pc μου ενα hubακι usb 2. απο τοτε καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη με το που φορτωνει η μπαρα των xp δειχνει μια μαυρη οθονη για 1λεπτο(!) και μετα κανει login. δοκιμασα να αποσυνδεσω το καλωδιο αλλα και παλι στα επομενα restart παλι το ιδιο προβλημα. πιστευω ομως πως δεν ειναι το προβλημα το usb hub. δοκιμασα να απεγκαταστησω το nod και το προβλημα λυθηκε. εκανα φορματ, ολα καλα μεχρι που παλι εγκατεστησα το nod. υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο; το χεις κανεις αλλος το προβλημα αυτο; δεν εχω καλο pc αλλα δεν δικαιολογειται τοση αργοπορια xp pro sp2 512ram 1.9 p4 fx5200 nod32 3.0621 antivirus
PETROS13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 αν χρησιμοποιούσες και πιο παλιά nod και δεν είχες πρόβλημα,δεν είναι από αυτό.. εκτός και αν η συγκεκριμένη έκδοση έχει περισσότερες απαιτήσεις..
dimitris2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 χρησιμοποιουσα nod κανα μηνα πριν το παρουσιαστει χωρις κανενα προβλημα, αλλα δεν ειναι περιεργο που με το που το εβγαλα σταματησε το προβλημα;
vassar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Εγώ έβαλα την έκδοση που αναφέρεις χτες αφού έβγαλα την παλαιότερη NOD 32 2.70 με τη βοήθεια του Your Unistaler. Από τότε το pc έχει κάνει 2 φορές από μόνο του επανεκκίνηση βγάζοντας και ένα blue screen. Πολύ φοβάμαι ότι κάποιο πρόβλημα δημιουργείτε με τους drivers.
okeanos111 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Εχω κ εγω το NOD32- 2,70, σπασμενο, με updates για εκατομυρια μερες...κ αργει να φορτωσει τα εικονιδια,2' με 3',μμμ λετε??
okeanos111 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μου ειπαν οτι το AVG κανει δουλεια αντιβαιρους,αν κ λεγεται AVG Anti-spyware. εμενα παντως αυτο μου κανει καποια κοληματα,για να δουμε, θα εχουμε λυσεις?
mithrid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 δυστυχως ειναι nod-problem!για τον ιδιο λογο(σπαστηκα αγρια) τα εβγαλα σημερα(v.2.70)και εβαλα τα 3.0563 με fix.σαφως γρηγοτερη εκκινηση,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα με παιδεψει με τα updates...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εχω κ εγω το NOD32- 2,70, σπασμενο, με updates για εκατομυρια μερες...κ αργει να φορτωσει τα εικονιδια,2' με 3',μμμ λετε?? δυστυχως ειναι nod-problem!για τον ιδιο λογο(σπαστηκα αγρια) τα εβγαλα σημερα(v.2.70)και εβαλα τα 3.0563 με fix.σαφως γρηγοτερη εκκινηση,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα με παιδεψει με τα updates... Συγχαρητήρια και στους 2 που καταφέρατε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα σπασμένα και ευτυχώς που το διευκρινίζετε, γιατί εδώ μέσα κρατάμε κακία στους νόμιμους χρήστες. Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε πώς το κάνατε. Όσο για τις καθυστερήσεις, το NOD είναι απ' τα ελαφρύτερα antivirus. Ψαχτείτε αλλού για τις καθυστερήσεις στην εκκίνηση.
mithrid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Συγχαρητήρια και στους 2 που καταφέρατε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα σπασμένα και ευτυχώς που το διευκρινίζετε, γιατί εδώ μέσα κρατάμε κακία στους νόμιμους χρήστες. Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε πώς το κάνατε.Όσο για τις καθυστερήσεις, το NOD είναι απ' τα ελαφρύτερα antivirus. Ψαχτείτε αλλού για τις καθυστερήσεις στην εκκίνηση ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα αν ψαχτεις λιγακι στο ιντερνετ σιγουρα θα τα βρεις σπασμενα,οπως και καποια αλλα που χρησιμοποιεις.προσωπικα δεν εχω καμια κακια με τους νομιμους χρηστες,αλλα με αυτους που νομιζουν οτι ειναι νομιμοι και υποδεικνυονται οσο για τις καθυστερησεις δεν χρειαζεται να ψαξω αλλο την αιτια,εβγαλα τα nod32 2.70(οπως αναφερα κ πιο πριν) εβαλα τα smart security και νο κοληματα ενι μορ.ιτσ σιμπλε...τωρα για αλλους χρηστες δεν ξερω,για μενα αυτο ηταν
dimitris2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Όσο για τις καθυστερήσεις, το NOD είναι απ' τα ελαφρύτερα antivirus. Ψαχτείτε αλλού για τις καθυστερήσεις στην εκκίνηση. δεν αμφεβαλλα οτι το nod ειναι απο τα ελαφρυτερα, αλλα δεν αποκλειεται να εχει βγει καποια εκδοση η οποια να προκαλει προβληματα σε ορισμενους υπολογιστες. αν αναφερεσαι σε μενα δεν ειπα οτι ντε και καλα φταιει το nod εξαλλου το δηλωνει και ο τιτλος αυτο, εκανα μια προταση με βαση καποιων πραγματων που παρατηρησα. αν και σε βρισκω λιγο υπερβολικο να θεοποιεις τετοια πραγματα με την απολυτοτητα που δειχνεις
manost Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ βάζοντας το NOD32 3.0621 είδα μεγάλη καθυστέρηση στον η/υ μου (από boot μέχρι και άνοιγμα του Firefox). Με όλα τα παραπάνω μηνύματα πιστεύω ότι φταίει η συγκεκριμένη έκδοση του NOD32. Νωρίτερα είχα την 2.70 χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την ευκαιρία θα κάνω ένα format και το πρώτο πρόγραμμα, μετά τους drivers, που θα βάλω θα είναι ξανά το NOD 3.0 να δω κι εκεί διαφορές.
kanenas_0 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δεν δουλευω το NOD πλεον και δεν θυμαμαι, αλλα δεν μπορεις να του πεις να μην σκαναρει κατα την διαρκεια του boot? Η τουλαχιστον, αν βρεις τι αργει, καν'το exclude. Αν τσεκαρεις το συστημα και ειναι καθαρο, δεν υπαρχει λογος να τσεκαρεις καθε φορα που κανει boot. Απλως ελεγχε οτι καινουργιο κατεβαζεις.
okeanos111 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Τελικα το NOD32 εφαγε σουτ, κ εβαλα το Kaspersky 7.0.1.321, σε trial 1 μηνος,που φενεται μια χαρουλα! Το NOD μπερδευε με το AVG ANTISPYWARE 7.5, οποτε το εβγαλα κ αυτο,αντικαθιστωντας το με το SPYWARE DOCTOR, ολα οκ τωρα και νομιμα,οχι σπασμενα
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ...αν και σε βρισκω λιγο υπερβολικο να θεοποιεις τετοια πραγματα με την απολυτοτητα που δειχνεις Θεοποιείς? Απολυτότητα? Ποιος, εγώ???? Η χρησιμοποίηση της παράθεσης γίνεται για να τονιστεί το ποιον αφορά μια απάντηση btw...
dimitris2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 με το να λες ομως "Ψαχτείτε αλλού για τις καθυστερήσεις στην εκκίνηση" νωμιζω πως ειναι απολυτοποιηση. σαν το nod να ειναι το τελειο προγραμμα και δεν υπαρχει περιπτωση καποια εκδοση του να εχει καποιο bug η προβλημα. εννοουσες κατι αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.