kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 κ γω το χα δοκιμασει σε μια philips lcd32 με dvi. εχει input rca πισω απο την τν κ στο πλαι... στο πλαι που βαλα τα 2rca δεν εβγαλε ηχο,ισως να βγαζε πισω αλλα δεν το ψαξα. ισως αν το ειχα συνδεσει πισω διπλα απο to dvi θα βγαζε ηχο. καπου διαβασα οτι αυτο μπορεις να το ορισεις στην tv απο που θα παιρνει ηχο στο καθε καναλι
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 το PS3 συνδέεται με δύο τύπους μονιτορ/τηλεοράσεων: τις CRT τις παλιές τηλεοράσεις και τις νέου τύπου HDTV. Στην τελευταία όμως κατηγορία μέσω μετατροπέων (adaptors) μπορείς να προσθέσεις και οθόνες τύπου LCD TFT (με DVI-d - DVI-i) με μια διαφορά->θα πρέπει υποχρεωτικά να υποστηρίζουν το ψηφιακό "κλείδωμα" HDCP (High bandwidth Digital Copy Protection). Αν δεν το υποστηρίζουν πολύ απλά το PS3 δεν δείχνει απολύτως τίποτα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλο το Thread, εδώ.
PETERANOS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Λογικά δίπλα στην είσοδο DVI θα πρέπει να έχει και είσοδο για ήχο η καρφί ή RCA! Θα ρυθμίσεις έξοδο εικόνας από το ps3 με DVI και ήχο αναλογικό και είσαι έτυμος! http://www.royzeagler.com/blog-images/no-more-cable/dvi-tv-large.jpg
Vlachou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πρόβλημα λειτουργίας PS3 με παλιά τηλεόραση Έχω ένα πρόβλημα με το καινούργιο μου PS3. Δεν λειτουργεί στην παλιά μου τηλεόραση.Δεν το βρίσκω πουθενά. Το συνδέω κανονικά και έχω απλά μαύρη εικόνα. Σε flat καινουργια τηλεόραση λειτουργεί κανονικότατα. Αλλά γιατί όχι στην παλιά μου, μια Sony, oxi flat, αλλά και όχι και τόσο παλιό μοντέλο???Ξέρει κανείς κάτι που μπορεί να με βοηθήσει???
mitsosk2000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Οταν το εχεις ηδη συνδεσει μεσω HDMI και μετα πας να το συνδεσεις μεσω SCART δεν στελνει σημα...Πρεπει την ωρα που το ανοιγεις να κρατησεις πατημενο το κουμπι της εναρξης για να κανει αναγνωριση...Ελπιζω να σε βοηθησα....
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 αυτο ειναι λογικα που ειπε ο φιλος. δεν εχει auto detect για την εξοδο εικονας,αλλα θυμαται την τελευταια ρυθμιση σου
Koumoutsim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Γιας και απο μενα και χρονια πολλα. Σκεφτομαι να παρω PS3 και εγω και αυτος ειναι και ενας βασικος λογος αν θα το παρω τελικα η οχι.Θελω βασικα να το συνδεσω στον υπολογιστη μου αλλα η οθονη μου εχει DVI-D εισοδο.Φανταζομαι οτι με καλωδιο HDMI-DVI θα κανω δουλεια αλλα δε θα εχω ηχο απ'οτι καταλαβαινω.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το PS3 εχει υποδοχη για καλωδιο Optical.Εχω ηχεια της Creative 5.1 με υποδοχη για καλωδιο Optical.Θα λυθει ετσι και το προβλημα του ηχου;
gherudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αν η οθόνη σου δεν υποστηρίζει HDCP το ξεχνάς.
bolec Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια,εγώ έχω PS2, η οθόνη μου έχει θύρες HDMI,DVI & VGA. Πως θα γίνει να συνδέσω το PS2 στην οθόνη?
telegamesvg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 PS3 & 3D TV Μολις χθες αγορασε ενας φιλος μια 3D TV και αναρωτιεμαι αν υπαρχει στο ps3 store καποιο 3D demo για να δοκιμασουμε πως δουλευει το 3D σε συνεργασια με τα γυαλια.
telegamesvg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μολις χθες αγορασε ενας φιλος μια 3D TV και αναρωτιεμαι αν υπαρχει στο ps3 store καποιο 3D demo για να δοκιμασουμε πως δουλευει το 3D σε συνεργασια με τα γυαλια.
gherudos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Υπάρχει ένα demo του Motorstorm. Μπορείς να αγοράσεις το Wipeout HD και Pain.
gherudos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Υπάρχει ένα demo του Motorstorm. Μπορείς να αγοράσεις το Wipeout HD και Pain.
telegamesvg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Mηπως γνωριζεις ποιο ακριβως ,γιατι μολις κατεβασαμε το Motostorm pacific rift v2.0 αλλα δεν ειναι 3D . ---------- Προσθήκη στις 17:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- Tελικα ολα περιεχονται μεσα στο πακετο 3D Collection το οποιο κοστιζει 29,99€ Θεωρώ οτι ειναι ξεφτιλα για την Sony να μην εχει καποιο demo 3D περιεχομενου δωρεαν .
telegamesvg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Mηπως γνωριζεις ποιο ακριβως ,γιατι μολις κατεβασαμε το Motostorm pacific rift v2.0 αλλα δεν ειναι 3D . ---------- Προσθήκη στις 17:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- Tελικα ολα περιεχονται μεσα στο πακετο 3D Collection το οποιο κοστιζει 29,99€ Θεωρώ οτι ειναι ξεφτιλα για την Sony να μην εχει καποιο demo 3D περιεχομενου δωρεαν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα