Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οπως ειπα το ps3 εχει ιδη εικονα με το scart, οποτε απο το μενου μεσα και με συνδεμενο το hdmi το ρυθμιζω αλλα δεν δειχνει εικονα και μετα απο 30 δεπτερολεπτα ξανα γυριζει η εικονα στο scart...

οποτε αυτο που λετε δεν νομιζω να παιζει ιδιαιτερο ρολο

αν δεν εκανες reset video settings καντο, οπως σου ειπε ο kjtzemis παραπανω

δε χανεις κατι

αν αυτο δε δουλεψει τοτε πας για component

Αλλη λυση δε μπορω να σκεφτω

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια οπως ειπα το ps3 εχει ιδη εικονα με το scart, οποτε απο το μενου μεσα και με συνδεμενο το hdmi το ρυθμιζω αλλα δεν δειχνει εικονα και μετα απο 30 δεπτερολεπτα ξανα γυριζει η εικονα στο scart...

οποτε αυτο που λετε δεν νομιζω να παιζει ιδιαιτερο ρολο

καντο για καλο και για κακο, δεν θα σου φαει πολυ ωρα.

η κονσολα θα πρεπει να την εχεις συνδεμενη οπως σου ειπα με το καλωδιο hdmi και οχι με scart.

κανε οτι σου ειπα και περιμενουμε να μας πεις τι εγινε.

Δημοσ.

ΕΡΩΤΙΣΗ εχω ps3 και εχω προβλημα με το HDMI δεν ξερω τι να κανω εχω κανει τισ απαρετιτες ρυθμησεις και παλι τα ιδια ενω με scart δουλευει κανονικα το επαθε ξαφνικα το ανοιξα και δεν δουλευε!τι να κανω να το παω σε μαστορα η στον κουβα με τα μπαζα????

Δημοσ.

κανε reset video settings

Κλεινουμε ΠΣ3 + Τηλεοραση. Αποσυνδεουμε και τα 2 απο την πριζα

Αφαιρουμε το καλωδιο HDMI και απο τις δυο συσκευες

Το ξαναενωνουμε και στις 2 συσκευες που βρισκονται εκτος πριζας

Ενωνουμε και τις 2 συσκευες στη πριζα ξανα

Ανοιγουμε TV και επιλεγουμε καναλι HDMI στην TV

Ανοιγουμε το ΠΣ3 κρατωντας το on/off πατημενο συνεχως για 5 δευτερολεπτα εως οτου ακουσουμε 2 μπιμπ

Το ΠΣ3 μπουταρει σε Standard Definition και μας ρωταει αν θελουμε να αλλαξουμε σε HDMI mode, και εκει επιλεγουμε yes

http://www.youtube.com/watch?v=dMexfcOzreE

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ PS3

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗI 1920X1080 ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PES 2013 I FORMULA 2012 ΑΛΑΖΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ 1280X720.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Δημοσ.

μολις βαζω ενα game να παιξει (fifa 11) αλλαζει σε 720p απο οτι βλεπω απο την τηλεοραση (αυτo δε με πειραζει αλλα τα χρωματα ειναι ακομα υπερμουντα. γιατι οταν καλομαθεις δεν...)

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ PS3

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗI 1920X1080 ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PES 2013 I FORMULA 2012 ΑΛΑΖΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ 1280X720.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

τα περισσοτερα παιχνιδια του ps3 υποστηριζουνε μεχρι 720p αναλυση, μετρημενα στα δαχτυλα ειναι αυτα που υποστηριζουν 1080p.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προβλημα με ps3

Παιδια εχω συνδέσει το ps3 μου με την τν και δεν μου βγαζει τιποτα, μονο το "no signal". Εκανα μονος μου μια ερευνα σε διαφορα forum και βρηκα οτι φταιει το οτι το πηγα σε εναν φιλο μου και το συνδεσαμε στην δικη του τν. Εχω δοκιμασει τα παντα, επαναφορα default ρυθμισεων, να πατησω για 5" το on/off για να προσαρμοστει στην δικη μου τν, κλπ..
Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει :fear:

Δημοσ.

Παιδια εχω συνδέσει το ps3 μου με την τν και δεν μου βγαζει τιποτα, μονο το "no signal". Εκανα μονος μου μια ερευνα σε διαφορα forum και βρηκα οτι φταιει το οτι το πηγα σε εναν φιλο μου και το συνδεσαμε στην δικη του τν. Εχω δοκιμασει τα παντα, επαναφορα default ρυθμισεων, να πατησω για 5" το on/off για να προσαρμοστει στην δικη μου τν, κλπ..

Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει :fear:

Φιλε καλησπέρα. με τι καλώδιο το συνδέεις στην tv?
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε, με hdmi το συνδεω.

θα σου άλλαξε προφανώς την ανάλυση όταν το σύνδεσες σε άλλη οθόνη, αλλά θα έπρεπε να γυρίσει αυτόματα.

μήπως τραυμάτισες καμιά υποδοχή ?

Δημοσ.

θα σου άλλαξε προφανώς την ανάλυση όταν το σύνδεσες σε άλλη οθόνη, αλλά θα έπρεπε να γυρίσει αυτόματα.

μήπως τραυμάτισες καμιά υποδοχή ?

Σωστός ο παίκτης . ;)

Δημοσ.

οχι γιατι το δοκιμασα και σε αλλη τν και την τν μου δοκιμασα στον υπολογιστη μου. Ολα παιζουν ξεχωριστα, μαζι ομως δεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...