Mavronasel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα. Περιμένω ενεργοποίηση από HOL για το 2play πακέτο και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο router από αυτό που δίνει η HOL , και συγκεκριμένα ένα linksys wag 200 που έχω. Από ότι έχω παρατηρήσει όμως το router που δίνει η HOL έχει μια τρύπα (DSL/TEL γράφει επάνω) η οποία δεν υπάρχει στο άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
gadg3takias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχώς δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις άλλο router εκτός από αυτό που δίνει η HOL αφού η τηλεφωνία της HOL είναι VoIP...Πάντως εσένα θα σου δώσουν το NetFaster το router το οποίο από ότι έχω ακούσει είναι καλύτερο του FritzBox 7140 που έδιναν μέχρι τώρα το οποίο έβγαζε προβλήματα σε πολλούς χρήστες
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 εκτος αν δεν 8ες το voip η εκτος αν 8ες περα απο το Linksys να βαλεις και linksys δευτερη συσκευη για voip
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ισχυεο τι ιδιο και με τη forthnet παιδια?? h forthnet δινει κανονικη τηλεφωνια οπως του οτε οποτε 8α παιξει το adsl κανονικα με το wag200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.