Προς το περιεχόμενο

πολυμηχάνημα για home user?

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα κ Καλή Χρονιά σε όλους!

Ποιο θα συστήνατε για καλή και αξιόπιστη οικιακή χρήση;

Κάποιος που να το έψαχνε πρόσφατα κ να έχει να μας μεταφέρει γνώμη/εμπειρία επι του θέματος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Δημοσ.

Καλή χρονιά κι από μένα!

Ψάχνω κι εγώ για πολυμηχάνημα τις τελευταίες μέρες και έχω καταλήξει στον EPSON STYLUS PHOTO RX585. Ο συγκεκριμένος έχει φωτογραφική ποιότητα, είναι αρκετά γρήγορος, έχει οθόνη LCD, Card Reader και μπορεί να εκτυπώσει και σε CD/DVD! (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450623).

Θα αγόραζα HP αλλά δε με βολεύουν καθόλου τα μικρά περιθώρια αριστερά και δεξιά από το τζάμι του scanner σ' αυτούς τους εκτυπωτές, γιατί θέλω να βγάζω φωτοτυπίες από βιβλία(2 σελίδες) σε μέγεθος Α4.

Το μόνο που με απασχολεί με τον Epson είναι η φήμη που υπάρχει γι' αυτούς τους εκτυπωτές ότι έχουν πολύ κακή οικονομική εκτύπωση κειμένου σε απλό χαρτί, τόσο που με δυσκολία να διαβάζεται...Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικά μ' αυτό ας το επισημάνει..

Δημοσ.
Αγόρασα τον Canon MP 520 τα Χριστούγεννα...

Εξαιρετικός!

Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις φωτοτυπίες στην οικονομική εκτύπωσή του; Πώς είναι; Τα κουμπιά που έχει πάνω είναι εύχρηστα στις φωτοτυπίες; Ευχαριστώ..!

Δημοσ.
Αγόρασα τον Canon MP 520 τα Χριστούγεννα...

Εξαιρετικός!

Mπορείς να μας πεις κάτι παραπάνω;

Τι τον κάνει εξαιρετικό;

Από ότι είπε κάποιος φίλος σε άλλο forum,

είναι κ πιο οικονομικοί σε μελάνια κλπ, αληθεύει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...