nickva Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα και καλη εβδομαδα.. Το προβλημα μου ειναι ως εξης: Αγορασα το toshiba u300 13j με windows vista .Οταν τελειωσε η εγκατασταση τον windows δουλευαν ολα μια χαρα . Την επομενη μερα που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη στο boot μου βγαζει blue screen και λεει οτι χτυπαει στο αρχειο ci.dll . Μετα εχω δυο επιλογες η κανω restore ή κανω normal boot στο οποιο δουλευει κανονικα . Γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι ? Τι μπορει να φταιει ?
gdp77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Επειδή είναι καινούριο το μηχάνημα (και για να αποφύγεις οποιαδήποτε πιθανότητα hardware προβλήματος σε καινούριο μηχάνημα), θα πρότεινα να επαναφέρεις το laptop στην εργοστασιακή κατάσταση (ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή) και να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Σε τέτοια περίπτωση, πήγαινέ το στο service.
stars Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Τελικα τι εκανες με αυτο; Έχω κι εγω το ιδιο προβλημα με ενα U300-154 Καλημέρα και καλη εβδομαδα.. Το προβλημα μου ειναι ως εξης: Αγορασα το toshiba u300 13j με windows vista .Οταν τελειωσε η εγκατασταση τον windows δουλευαν ολα μια χαρα . Την επομενη μερα που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη στο boot μου βγαζει blue screen και λεει οτι χτυπαει στο αρχειο ci.dll . Μετα εχω δυο επιλογες η κανω restore ή κανω normal boot στο οποιο δουλευει κανονικα . Γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι ? Τι μπορει να φταιει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.