Προς το περιεχόμενο

Spam posts

vaso7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω οτι ο όγκος των μηνυμάτων που γράφονται κάθε μέρα καθιστά σχεδον αδύνατο αυτό που θα προτείνω, αλλά βρε παιδιά το σπαμ που πέφτει είναι υπερβολικό! Μήπως θα έπρεπε να γίνεται πιο προσεκτικός έλεγχος στα replies του κάθε θέματος? Ή καταργήστε αυτό το post count κάτω από τα αβαταρ. Αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα προσπαθούσε ο καθένας να κάνει όσα περισσότερα μηνύματα μπορεί λες και ο αριθμός των ποστ μας κάνει πιο αξιοπιστους ή οτιδήποτε.

Δημοσ.

Μιλάς για κυριολεκτικά spam posts ή απαντήσεις του τύπου «+1», «συμφωνώ», «yeah, this rulez» κλπ; Για τα πρώτα, μπορείς να υποβάλλεις report, ενώ για τα δεύτερα έχεις δίκιο, υπό προϋποθέσεις όμως. Να μην αποτελούν το αποκλειστικό «ρεπερτόριο» ενός μέλους. Μία στο τόσο δεν πείραξαν κανέναν, ούτε μας πέσανε βαριά...

Δημοσ.
Αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα προσπαθούσε ο καθένας να κάνει όσα περισσότερα μηνύματα μπορεί λες και ο αριθμός των ποστ μας κάνει πιο αξιοπιστους ή οτιδήποτε.

Πως κατέληξες στο συμπέρασμα πως όλοι προσπαθούν να ανεβάσουν ένα counter; Δεν έχουν όλοι τέτοιους στόχους και όσοι το κάνουν πιστεύω είναι αφελείς. Εγώ όπως και στην πραγματική ζωή, απλά αγνοώ κάποιον που δεν έχει να μου πει τίποτα.

Δημοσ.
Μιλάς για κυριολεκτικά spam posts ή απαντήσεις του τύπου «+1», «συμφωνώ», «yeah, this rulez» κλπ; Για τα πρώτα, μπορείς να υποβάλλεις report, ενώ για τα δεύτερα έχεις δίκιο, υπό προϋποθέσεις όμως. Να μην αποτελούν το αποκλειστικό «ρεπερτόριο» ενός μέλους. Μία στο τόσο δεν πείραξαν κανέναν, ούτε μας πέσανε βαριά...

Προς το παρόν δεν έχω δει, ευτυχώς, κυριολεκτικά σπαμ ποστ. Περισσότερο μιλάω για κάτι που μοιάζει στην δεύτερη κατηγορία που έβαλες, αλλά δεν με πειράζουν τα "+1+, "συμφωνώ" κλπ Είναι μερικά άτομα που βλέπεις σε κάθε θέμα να απαντάνε με άσχετα σχόλια η επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα. Και για να είμαι ειλικρινής ένα άτομο είχα στο νου όταν άνοιξα το τοπικ, γιατί είχε καταντήσει κουραστικό σε κάθε θέμα να βλέπεις απάντηση χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

Πως κατέληξες στο συμπέρασμα πως όλοι προσπαθούν να ανεβάσουν ένα counter; Δεν έχουν όλοι τέτοιους στόχους και όσοι το κάνουν πιστεύω είναι αφελείς[/Quote]

Δεν εννοούσα οτι όλοι προσπαθούν να ανεβάσουν το counter, και αν βγήκε έτσι συγγνώμη. Απλά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που το κάνουν αυτό.

Δημοσ.
Και για να είμαι ειλικρινής ένα άτομο είχα στο νου όταν άνοιξα το τοπικ, γιατί είχε καταντήσει κουραστικό σε κάθε θέμα να βλέπεις απάντηση χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

.

και γιατι δεν του στελνεις ενα πμ να του πεις οτι δεν αντεχεις αλλο το σπαμ του?

Λεω εγω τωρα μια αποψη.

Παντως σπαμ εχω να δω αρκετο καιρο (εκτος αν δεν κοιταω καλα τα ποστς :-D)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγκεκριμένα σήμερα κατηγορίθηκα εγω για spam και ετσι φένεται να ειναι ....Είμαι εγγεγραμένο μέλλος αυτου του forum αρκετο καιρό τώρα αν όχι χρόνια ....τι να κάνω ρε παιδία δεν ετυχε να χρειαστώ την βοήθεια ή δεν έτυχε να μπορω να βοηθίσω κάποιον απο δω μέσα....και έσστι τα ποστ μου δεν επαρκούσαν(δεν ήταν 60+) για να απαντήσω σε αγγελία συμφοριτη....

Πως λοιπον δεν μου δίνεται το δικαιομα να γραψω αφου δεν είμαι απλα περαστικος,είμαι μέλος αυτου του φορουμ...Απλα όταν έχω προβλημα παω και κανω search sto φορουμ και δεν ποσταρω πρώτα το προβλημα μου και μετα να αρχήσω το διάβασμα....Συνήθως λύνω το θέμα μου απο προβληματισμούς τρίτων ....

Πιστεύω ότι είναι αδικο να μην μπορώ να αγορασω απο ένα φορουμ που αγαπω και διαφημίζω στους γύρο μου...

Δημοσ.

Τελικα η Δουλειά μου έγινε ...The Edge έχεις δίκιο μπορώ να αγοράσω...αλλά δεν πάυω να έχω πρόβλημα,δεν ήθελα να πουλήσω δεν ήθελα δηλαδη να ανοίχω new topic απλά ήθελα να κάνω reply στο topic τις αγγελίας....τελος παντων απο ότι κατάλαβα θα βγώ στιν σύνταξη και ακόμα δικαίομα στις αγγελλίες δεν θα έχω έτσι...

προτημάτε δηλαδη να σας κάνω ερωτήσης με topics που η θα έιναι χαζα ή θα τα έχουν ξαναπει κάποιοι απο εδω μέσα,και ξέρεται και κάτι άλλο ,ίσως λέω ίσως κάποιοι το βρίσκουν πιο έυκολο να διαβάζουν λιγο το forum και να βρισκουν τις λύσεις τους σε αυτό,απο το να ανοιγουν topic και να περιμένουν με αγωνία μπροστα στο pc για την απάντηση...είναι και χάσημο χρόνου...Ευχαριστώ εκ των προτερων...για το χρόνο σας

Δημοσ.

Δικαίωμα reply σε μία αγγελία έχει μόνο αυτός που την ανέβασε, κι αυτό μόλις πρόσφατα εφαρμόστηκε. Οπότε, τσάμπα η γκρίνια. Θα μπορούσες βέβαια να είχες διαβάσει το Ερωτήσεις και Απαντήσεις περί Αγγελιών sticky που λινκάρει πιο πάνω και ο The_Edge, θα είχαν λυθεί εξαρχής οι απορίες σου...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] δεν ήθελα να πουλήσω δεν ήθελα δηλαδη να ανοίχω new topic απλά ήθελα να κάνω reply στο topic τις αγγελίας [...]

Η δυνατότητα reply στις Αγγελίες έχει απενεργοποιηθεί από τις 21 Ιανουαρίου 2005!

Οπότε αδίκως γκρινιάζεις ή, όπως θα'λεγε κι ένας άσημος άγγλος Much Ado About Nothing...

Σχετικά:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=718570&postcount=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...