Neurotic_Fest Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Αν θέλει όποιος moderator διέγραψε το θέμα για την Στακόρ στο μπλα-μπλα μου λέει και τον λόγο, γιατί δεν μου είναι προφανής.Ευχαριστώ. edit : Ίσως θα έπρεπε να στείλω π.μ. αλλά δεν ξέρω σε ποιον.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Πώς θα μπορούσε να παραμείνει ένα thread που ξεκινάει από τον τίτλο του με τον χαρακτηρισμό "αλητεία" και συνεχίζει με κοσμητικά επίθετα όπως "αρπαχτάδικο", "κλέφτες" και "επικίνδυνα ηλίθιοι"; Θεμιτή η διαμαρτυρία αλλά οι χαρακτηρισμοί θα μπορούσαν να λείπουν...
Neurotic_Fest Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμμένα πρόσωπα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, εγώ πάλι έχω διαβάσει και χειρότερα για πολύ πιο ασήμαντες αιτίες, ίσως τα περισσότερα με υπονοούμενα αλλά εμένα δεν μου αρέσει να γράφω έτσι.Καλύτερα δεν μπορώ να το γράψω και δεν το έκανα για να εκτονωθώ αλλά για να ενημερώσω, η μαρτυρία μου δεν είναι "λόγος θεού" αλλά αναφερόμουν σ'ένα σοβαρό θέμα, το ζουμί την υπόθεσης δεν ήταν οι χαρακτηρισμοί, θα μπορούσαν να σβηστούν ίσως μόνο αυτοί, αλλά μάλλον δεν θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό, όπως καταλαβαίνετε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι τι προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν εάν χρησιμοποιούμε υβριστικούς ή/και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για μία επιχείρηση. Το να κάτσει κάποιος moderator να διορθώνει μηνύματα αφαιρώντας λέξεις ίσως θεωρηθεί από μερικά μέλη ως λογοκρισία. Δεν είναι καλύτερο να γράφουμε ό,τι επιθυμούμε χωρίς να χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που ενδεχομένως έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες; Νομίζω ότι το θέμα καλό είναι να κλείσει εδώ. Για οτιδήποτε περαιτέρω, ευχαρίστως να το συζητήσουμε με pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.