panmik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλή χρονιά σε όλους. Πριν απο ένα μήνα περίπου βρήκα ενα καταπληκτικό οδηγό για το ubuntu εδώ στο insomnia και δοκίμασα...τωρα έχω βασικό σύστημα το kubuntu (bye-bye windows!) .Επειδη εχω σοβαρό προβλημα με παρεμβολές στο τηλεοπτικό σήμα απο τουρκία (μένω Ρόδο) η μόνηη λύση είναι να βλέπω μέσω ιντερνετ...(αδυνατώ οικονομικά για την NOVA ) Δοκίμασα αλλά δεν μπόρεσα να στήσω κάτι και να βλέπω p2p tv και να βλέπω mms κανάλια.... Καποια ιδεα σας παρακαλώ και πως να το εγκαταστήσω...βλέπετε μαθαίνω ακόμα..σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μπορεις να εγκαταστησεις τον mplayer, μαζι με ενα frontend οπως το kmplayer μιας και εχεις kubuntu, και ολα τα παρελκομενα που εχει. Απο κει και μετα θα πρεπει να ξερεις τη διευθυνση του καναλιου που θες να δεις. Αυτη θα την βαλεις στο kmplayer, στο μενου Open > Open Url (ισως να πεφτω εξω και να μην ειναι ακριβως ετσι το μενου) και λογικα θα εχεις τηλεοραση. Πχ του mega ειναι mms://206.222.31.138/megagh5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 μπορει καποιος να μου πεις τα link των καναλιών: Ant1 Alpha ET1 NET STAR ALTER (Εαν τα ξερει ή οσα ξερει) suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τα links των καναλιων Alpha: mms://206.222.31.146/alphagh3/ Ant1: mms://209.190.38.90/antgr/ Mega: mms://206.222.31.138/megagh5/ Star: mms://209.190.38.34/starg/ NET: mms://194.177.200.37/TV Αυτα παιζουν σε μενα. Για αλλα καναλια http://odys-online.blogspot.com/2007/10/internet-greek-online-tv.html Μια παρατηρηση. Μερικα καναλια εκπεμπουν σε 2 η και παραπανω διευθυνσεις. πχ το Mega εκπεμπει και στην mms://206.222.31.138/megagh/ Οποτε απλως αλλαζουμε το τελευταιο ψηφιο σε 2 η 3 η 4 η 5 και προσπαθουμε.Αν δεν υπαρχει το βαζουμε εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστω παρα πολυ jim_p!!! Δουλευουν τελεια!! suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Σε ευχαριστω παρα πολυ jim_p!!! Δουλευουν τελεια!! suser Ποια τελεια! σε μενα μονο δυο λεπτα και σταματανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 και εμένα το ίδιο.παίζουν λίγο και σταματάνε.... μπορεί να διορθωθεί αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ποια τελεια! σε μενα μονο δυο λεπτα και σταματανε. Δεν ειναι εντελώς τελεια και σε εμενα παιζει 2' και σταματαει.Ομως να μην ειμαστε και αχαριστοι!! Ομως ειμαι περιεργος για το αν διορθώνεται!! suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ποια τελεια! σε μενα μονο δυο λεπτα και σταματανε. Και σε σας ε; Εγω νομιζα οτι φταιει που εχω μονο 768 συνδεση, συγγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spor_os Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Αυτά τα links είναι αυτά που δίνει το greekiptv που είναι συνδρομητικό, οπότε λογικά βλέπει την ip σας και την κλείνει. Δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.