afentiko7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Εχω την lg 1780q και όταν την ανοίγω αφού την έχω κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα με χτυπάει το ρεύμα.Πάει για πέταμα? (την έχω 2 χρόνια και κάτι)
Black Demis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Απο ότι ξέρω δεν έχει μεταλλικά εξαρτήματα γυμνά μήπως στατικός ηλεκτρισμός είναι?? αυτή δεν είναι??
tsadler Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 βγαλε την απο την μπριζα. αστη 10 λεπτα. οταν την ξαναβαλεις βαλε τους πολου αναποδα απο οτι τους ειχες. χαζο κολπακι αλλα πιανει καμια φορα
Black Demis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 καντην δωρο σε κανεναν που μισεις Διαβολική ιδέα σε παραδέχομαι..:devil:
ArisG88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Που σε χτυπαει το ρευμα? Εχει μεταλικο μερος καπου? Αν ναι και σε χτυπαει το ρευμα φταιει η γειωση. Η γειωση του σπιτιου σου δεν θα ειναι και πολυ καλη!
musicd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μπορεί να ακουστεί αστείο αλλά μπας και φοράς πουλόβερ? εγώ το πάθαινα πέρυσι το χειμώνα (που φόραγα συνέχεια πουλόβερ) και με χτύπαγε όταν έκλεινα το πόρτα αυτοκινήτου!
blashyrkh+ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 πριν καθεσαι στον υπολογιστη να φορας το αδιαβροχο σου, γαλοτσες και γαντια vileda για τα πιατα..Τι του λετε ρε του ανθρωπου ? Μαλλον πρεπει να βαλεις ενα πολυμπριζο ασφαλειας με σταθεροποιητη τασης και να δοκιμασεις.Οι desktop δεν επηρρεαζονται τοσο απο τις αλλαγες τασης σπανια καιγεται τροφοδοτικο οποτε μπορει αυτο να ειναι..Για να το επιβεβαιωσεις μπορεις να παρεις το laptop του φιλου μου λεγαμε οτι μισεις και να το αφησεις για καποιες ωρες στην πριζα σου...
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τσέκαρε την γείωση της πρίζας και του καλωδίου της οθόνης αν έχουν φθαρεί.Εγώ πιστεύω πάντως οτι είναι στατικός ηλεκτρισμός.Σε χτυπάει στιγμιαία το ρεύμα ή προκαλεί τρεμούλιασμα μεχρι να το αφήσεις?
disqualified Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 πριν καθεσαι στον υπολογιστη να φορας το αδιαβροχο σου, γαλοτσες και γαντια vileda για τα πιατα..Τι του λετε ρε του ανθρωπου ? Μαλλον πρεπει να βαλεις ενα πολυμπριζο ασφαλειας με σταθεροποιητη τασης και να δοκιμασεις.Οι desktop δεν επηρρεαζονται τοσο απο τις αλλαγες τασης σπανια καιγεται τροφοδοτικο οποτε μπορει αυτο να ειναι..Για να το επιβεβαιωσεις μπορεις να παρεις το laptop του φιλου μου λεγαμε οτι μισεις και να το αφησεις για καποιες ωρες στην πριζα σου... Δεν εχει να κανει με τις εναλλαγες της τασης Ειναι το πιο πιθανο θεμα γειωσης Τα τροφοδοτικα καιγονται πολυ ανετα αν δεν ειναι και καλα Τα πολυπριζα ασφαλειας δεν εχουν σταθεροποιητη τασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.