Sirios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα χρονια πολλα εχω μια LCD 32LC46 LG και σπασανε τα παιδια το telecontrol (κοπηκε η πλακετα στην μεση) πρεπει να παω στην LG να το παρω; υπαρχει καπου αλλου να το πουλανε; Επισης εχει στο πλαι πληκτρα ελεγχου αλλα δεν ενεργοποιουνται μπορει να βοηθησει κανεις αν ξερει ; ευχαριστω πολυ. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Για τις βασικες λειτουργιες θα βρεις πολλα και φτηνα στο εμποριο αλλα για ολες τις λειτουργιες του τηλεκοντρολ σου μαλλον πρεπει να πας στην LG.
Sirios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ, και απο τι βλεπω ειμαστε και κοντα μεταμορφωση εγω
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ, και απο τι βλεπω ειμαστε και κοντα μεταμορφωση εγω Μια γειτονια που λενε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αρκετα καλη τιμη !!!! Κι εγω για ενα dvd player που χαθηκε ...ως δια μαγειας στο σπιτι (βρεθηκε μετα απο καιρο κατω απο ενα κρεβατι...) ειχα δωσει μονο 15 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.