Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημια Αμερικης,

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,εχω αρκετες απορειες και οπως πολλες φορες,ετσι κ παλι χρειαζομαι τα "φωτα" σας.Λοιπον,εχω ενα φιλαρακι το οποιο θελει να σπουδασει αμερικη αλλα ειναι τελειως ασχετος κ δν ξερει κ πολλα.Ξερετε καποια πανεπιστημια καλα αλλα οχι πανακριβα και αν γινεται να μου πειτε και τα διδκτρα που ζητουν ετησιως κτλ.Επισης γινεται να μεινεις στη εστια για να μην πληρωνεις κ σπιτι ή αναγκαστικα πρεπει να νοικιασεις σπιτι? Γενικα οσοι εχουν σπουδασει εξω και γνωριζουν,ας βοηθησουν:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

ειναι απλο αν δεν εχει πολλα λεφτα για ξοδεμα δεν πηγαινεις(αν σκεφτεις οτι το bachelor στην uk θελει ~4χιλ ε το χρονο,στην αμερικη θα ειναι παραπανω apo 10.000+οτι πηγαινει κ με το μαθημα( εχουν κ γενικης παιδειας μαθηματα)-...ολα τα αλλα βρισκονται.

για τις εστιες αν δεν κανω λαθος ειναι στυλ δημοσιες δικες μας αλλα αν το εισοδημα ειναι μεγαλο δεν σε δεχονται οποτε πληρωνεις κ σπιτι.

ta fees τα βλεπεις στο σιτε του υνι που θελει

Δημοσ.

Δεν μιλαμε για μεταπτυχιακα,αλλα για προπτυχιακες σπουδες.Λιγο πιο αναλυτικα? Καποια καλα πανεπιστημια για ψυχολογια και δημοσια και ιδιωτικα

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους,εχω αρκετες απορειες και οπως πολλες φορες,ετσι κ παλι χρειαζομαι τα "φωτα" σας.Λοιπον,εχω ενα φιλαρακι το οποιο θελει να σπουδασει αμερικη αλλα ειναι τελειως ασχετος κ δν ξερει κ πολλα.Ξερετε καποια πανεπιστημια καλα αλλα οχι πανακριβα και αν γινεται να μου πειτε και τα διδκτρα που ζητουν ετησιως κτλ.Επισης γινεται να μεινεις στη εστια για να μην πληρωνεις κ σπιτι ή αναγκαστικα πρεπει να νοικιασεις σπιτι? Γενικα οσοι εχουν σπουδασει εξω και γνωριζουν,ας βοηθησουν:shifty::shifty::shifty:

Με την ισοτημία ευρώ-δολλαρίου στο 1,46 οι σπουδές στην αμερική είναι πιο φθηνές και από uk και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ακριβές...

Δημοσ.

Λοιπόν πες στο φίλο σου να κάτσει να ψάξει. Αν δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια έρευνα για τα καλά πανεπιστήμια της αμερικής και να οργανώσει τις σπουδές του, σίγουρα δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις ερευνητικές απαιτήσεις της ψυχολογίας όπου θα πρέπει να διαβάζει 100 abstracts άρθρωv σε κάθε μάθημα για να βρει αυτό που θέλει. Καλή τύχη από μένα κι ένα σπρώξιμο:

Τα 30 καλύτερα

Αν δεν έχεις άριστο βιογραφικό ασε τα ivy league έξω από τη λίστα σου.

Το μίνιμουμ που θες είναι να προσφέρει APA (American Psychological Association) accreditation

Edit: http://www.socialpsychology.org/gunder.htm

Δημοσ.
Λοιπόν πες στο φίλο σου να κάτσει να ψάξει. Αν δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια έρευνα για τα καλά πανεπιστήμια της αμερικής και να οργανώσει τις σπουδές του, σίγουρα δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις ερευνητικές απαιτήσεις της ψυχολογίας όπου θα πρέπει να διαβάζει 100 abstracts άρθρωv σε κάθε μάθημα για να βρει αυτό που θέλει. Καλή τύχη από μένα κι ένα σπρώξιμο:

Τα 30 καλύτερα

Αν δεν έχεις άριστο βιογραφικό ασε τα ivy league έξω από τη λίστα σου.

Το μίνιμουμ που θες είναι να προσφέρει APA (American Psychological Association) accreditation

Βασικα το link δεν δουλευει..

Δημοσ.
Λοιπόν πες στο φίλο σου να κάτσει να ψάξει. Αν δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια έρευνα για τα καλά πανεπιστήμια της αμερικής και να οργανώσει τις σπουδές του, σίγουρα δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις ερευνητικές απαιτήσεις της ψυχολογίας όπου θα πρέπει να διαβάζει 100 abstracts άρθρωv σε κάθε μάθημα για να βρει αυτό που θέλει.

Σωστός. 10 χαρακτήρες

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας!! ονομαζομαι εφη και επειδη ειμαι και εγω ασχετη απο αυτα θα ηθελα καποιος να με βοηθησει για τα οικονομικα πανεπιστημια αμερικης μηπως μπορει καποιος να μου πει μερικα ιδιοτικα δημοσια! Η' μεταπυχιακα η' προμεταπτυχιακα! σας παρακαλω

Δημοσ.

Ρε την παλεύεται ρε εδω μέσα? Τι άλλο θα δω θεε μου.

Παιδες μιας και τα πιάσατε τα ζητήματα, πείτε και μένα κανα 2 πράματα για πυρηνική φυσική, που να ασχολούμαι τώρα θα μου πείτε εσείς.

Αιντεεεεεε

Υ.Γ Δεν ξερω ποιοι ειναι πιο τραγικοι, οι άσχετοι-τεμπεληδες ή ο άλλος που λέει οτι Αμερική είναι πιο φθηνη απο UK.

Δημοσ.
Ρε την παλεύεται ρε εδω μέσα? Τι άλλο θα δω θεε μου.

Παιδες μιας και τα πιάσατε τα ζητήματα, πείτε και μένα κανα 2 πράματα για πυρηνική φυσική, που να ασχολούμαι τώρα θα μου πείτε εσείς.

Αιντεεεεεε

Υ.Γ Δεν ξερω ποιοι ειναι πιο τραγικοι, οι άσχετοι-τεμπεληδες ή ο άλλος που λέει οτι Αμερική είναι πιο φθηνη απο UK.

έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που είσαι επιθετικός; Ναι οκ, δεν κάθεται ο άλλος να ψάξει, αλλά δε σε υποχρεώνει και κανείς να απαντήσεις...

Και οι ΗΠΑ είναι όντως φθινότερες από ΗΒ.

Δημοσ.
έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που είσαι επιθετικός; Ναι οκ, δεν κάθεται ο άλλος να ψάξει, αλλά δε σε υποχρεώνει και κανείς να απαντήσεις...

Και οι ΗΠΑ είναι όντως φθινότερες από ΗΒ.

*φθηνότερες

Δεν είμαι επιθετικός, αυτό είναι απλά αγανάκτηση. Δεν πρέπει να επικροτείς τέτοιες απόψεις αλλά να τις κράζεις. Σαν τον άλλο εχθές που μπήκε στο "Μετακόμιση στην Αγγλία"¨και ρώτησε πράματα που έχουμε πει απο 6 φορές στις προηγούμενες 36 σελίδες και απαντάει "και τι, θα κάτσω να τις διαβάσω? πείτε μου πάλι". Εφόσον βοηθάω σε αρκετά θρεντ απαιτώ να κάνουν τον κόπο να ψάξουν, γιατι θα βρούν το κέρατο μου τα πάντα αφού έχουν ξανα ειπωθεί.

Όσο για το ΗΒ, θα σε παρακαλέσω να μου δείξεις στοιχεία. Ζω στο ΗΒ και θα ζήσω και ΝΥ απο Αύγουστο. Τα αποτελέσματα της έρευνας μου για σπουδές στην Αμερική επιβεβαιώθηκαν απο άτομα που ρώτησα, είναι μονάχα για τους φραγκάτους και μιλάμε για 6ψήφια νούμερα αν κάποιος θέλει να κάνει 4 χρόνια σπουδές.

Το να παραθέτεις την ισοτιμία είναι τουλάχιστον αστείο, έχεις ιδέα πόσο πάει εκεί το πτυχίο? (Μιλάω για top50 Πανεπιστημίων για να είμαστε ακριβείς)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...