{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν ας πει ο καθένας από ένα μυστικό που δεν έχει ποτε σε κανέναν...και ας είναι μικρό...που ξέρεις μπορεί κάποιοι να νιώσουν καλύτερα... Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι όταν ήμουν μικρός είχα βοηθήσει τα "μεγάλα παιδιά" τις γειτονιάς να κλέψουν ένα μανάβικο!Σαν ο πιο μικρός χώρεσα από το παράθυρο και τους άνοιξα την πόρτα...μετά από αυτό έμεινα κρυμμένος στο δωμάτιο μου για 2 μέρες μέχρι που βρήκα το θάρρος να γυρίσω το μερίδιο μου πίσω...5000 χιλιάρικα το 1990 ήταν μονο το δικό μου μερίδιο σαν ο πιο μίρκος τις παρέας. φανταστείτε ποσο χαλαρά ήταν τα πράγματα τότε... p.s. Luci εάν έχει ξαναγίνει το παρακάτω topic sorry...εγώ τώρα είδα την ταινία...
we_will_rise Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Έκλεψα στις εξετάσεις για το Proficiency... Αντέγραψα όλο το listening από την μπροστινή μου. To πήρα με C ενώ αυτή κόπηκε... Kαι στο Zertifikat στα γερμανικά, στην προφορική εξέταση με εξέτασε η καθηγήτρια που μου έκανε μάθημα στην τάξη (στο Goethe πήγαινα), σε όλη την διάρκεια της εξέτασης μιλούσα ελληνικά και αγγλικά και το πέρασα με 28/30
Zderg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ...Kαι στο Zertifikat στα γερμανικά, στην προφορική εξέταση με εξέτασε η καθηγήτρια που μου έκανε μάθημα στην τάξη (στο Goethe πήγαινα)... 2 δεν ειναι οι εξεταστες;; Ετσι ηταν τουλαχιστον οταν εδωσα εγω.. Sorry για το offtopic αλλα με τρωει η περιεργεια..
bolec Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Η χοντρή που είχα μ@μ!$ε! στο πάρτυ ενώ ήμουν σουρωμένος.... Ε λοιπόν δεν ήμουν σουρωμένος....
felikas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 χεχε πλάκα έχει. Θα ξεκινήσω με ένα αθώο. Οχι κυρία Λυκειάρχησα και κα. Αγγλικού, δεν ήσασταν τρελές. Κάθε φορά που έκανα ολοήμερη κ με βλέπατε, όντως ήμουν εγώ! Απλώς, όταν τηλεφωνούσατε σπίτι να με "δώσετε", είχα ήδη ενημερώσει "τις πλάτες μου" και σας έλεγαν πως είμαι "άρρωστος στο κρεβάτι"! Να' στε καλά...
aledjo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 αχ... παντα ηθελα να το πω καπου αλλα δε μπορουσα. οταν πηγενα πρωτη γυμνασιου, συνεχεια κρυβομουν στις γυναικιες τουαλετες με εναν φιλο μου για να δουμε .... οτι μπορουσαμε ρε αδερφε. αυτο ομως ειχε ως αποτελεσμα να μου γινει εμμονη ιδεα οι γυναικες και ακουστε τι εγινε μια φορα. ειχαμε παει επισκεψη σε ενα συγγενικο σπιτι. εκει εγω ειχα μια 2η ξαδερφη, ιδια ηλικια. ειχαμε κλειστει στο δωματιο της και παιζαμε τα δυο μας. δε ξερω πως τα καταφερα αλλα βρεθηκαμε κατω απο το κρεβατι της γυμνοι και οι δυο και ο καθενας να εξερευνει τον αλλον! εκεινη την ωρα μπενει η μανα της (θεια μου) στο δωματιο και να μας ψαχνει! προλαβα σε χρονο dt να ντυθω και να βγω πρωτος κατω απο το κρεβατι για να προλαβει και η αλλη να ντυθει. βγαινουμε και οι δυο τελικα και μας μαλωσε επειδη ειχαμε λερωθει! ουφ! το ειπα! δε περιμενα να το πω ποτε αυτο....
slipknot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Post-ντοκουμέντο από aledjo !!! Για περάστε για περάστε...πείτε κι άλλα.
blashyrkh+ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μικρος ειχα σκοτωσει το ασπρο χαμστερ μου (ενα απο τα δυο,το αλλο ηταν μαυρο καφε) με μια οδοντογλυφιδα!Τελειως ανωμαλο παιδακι ημουνα.Το πεταξα στα σκουπιδια+γυρισα κλαιγοντας και καλα, στο σπιτι ,με το που βλεπω τη μανα μου της λεω οτι πεθανε το χαμστερ απο αρρωστια και το εθαψα γιατι δεν αντεχα να το βλεπω....Εκεινη φυσικα το πιστεψε και μου πηρε αλλο
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μικρος ειχα σκοτωσει το ασπρο χαμστερ μου (ενα απο τα δυο,το αλλο ηταν μαυρο καφε) με μια οδοντογλυφιδα!Τελειως ανωμαλο παιδακι ημουνα.Το πεταξα στα σκουπιδια+γυρισα κλαιγοντας και καλα, στο σπιτι ,με το που βλεπω τη μανα μου της λεω οτι πεθανε το χαμστερ απο αρρωστια και το εθαψα γιατι δεν αντεχα να το βλεπω....Εκεινη φυσικα το πιστεψε και μου πηρε αλλο Dont worry Dexter, its ok!!!
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Α)εκανα σκονακι στις πανελληνειες στην φυσικη γενικης β λυκειου και βαρεσα σκορ 97/100.... βασικα σε ολλα τα μαθηματα εκανα σκονακι και β και γ αλλα το highscore δεν εσπασε... υσ: προς υποψηφιους--> USE (σκονακι) AT YOUR OWN RISK! Β) μπουγελομα καθηγητριας απο ταρατσα (5 ορ) με νερομπομπα.... δραστης ενας φιλος μου, το μπαλονακι διεσχησε δρομο με δυο λωριδες ανα κατ/νση και εσκασε στο απεναντη πεζοδρομιο για την ακριβεια πανω στην φουστα της...(αυτα δεν γινοντε απλα....) αργοτερα αμα θυμηθω κανα βαρβατο θα ποσταρω παλι...
Sadamiraq Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μικρος ειχα σκοτωσει το ασπρο χαμστερ μου (ενα απο τα δυο,το αλλο ηταν μαυρο καφε) με μια οδοντογλυφιδα!Τελειως ανωμαλο παιδακι ημουνα.Το πεταξα στα σκουπιδια+γυρισα κλαιγοντας και καλα, στο σπιτι ,με το που βλεπω τη μανα μου της λεω οτι πεθανε το χαμστερ απο αρρωστια και το εθαψα γιατι δεν αντεχα να το βλεπω....Εκεινη φυσικα το πιστεψε και μου πηρε αλλο :lol::lol:Εισουν πολυ κακος μικρος ρε μαν.
MiltoZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 μικρος ειχα σκοτωσει το ασπρο χαμστερ μου (ενα απο τα δυο,το αλλο ηταν μαυρο καφε) με μια οδοντογλυφιδα! Τελειως ανωμαλο παιδακι ημουνα.Το πεταξα στα σκουπιδια+γυρισα κλαιγοντας και καλα, στο σπιτι ,με το που βλεπω τη μανα μου της λεω οτι πεθανε το χαμστερ απο αρρωστια και το εθαψα γιατι δεν αντεχα να το βλεπω....Εκεινη φυσικα το πιστεψε και μου πηρε αλλο :shock:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάλι έκλεβα από τον πατέρα μου χαρτονομίσματα από την συλλογή του και τα αντάλλαζα στην τράπεζα.Μετά από τόσα χρονια δεν το έχει καταλάβει.Η μήπως απλά δεν το έκανε ποτε θέμα?
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Νομιζω οτι εκεινο το πλαστο 800αρικο δεν πρεπει να το πηρε μυρωδια
Metroid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εγώ έχω μυστικά πολλά , αλλά έλα μου που υπάρχουν και συγγενείς σε αυτό το Forum Με όλο το σεβασμό Pappou_Souli , μην ξαναμπείς στο Insomnia.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.