WizeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 ναι αλλα wiseman ετσι αποκαλυψες μερικες ρουτινες,οποτε καλυτερα να κανεις κανα edit.Και καλυτερα θα ειναι να μην αποκαλυψεις και αλλα μυστικα απο εδω και περα ;-) Κάνε και εσύ edit στο quote σου τώρα
georgep800 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 @WizeMan Τι πληροφορίες έδινες στο μήνυμα σου; Αν θέλεις στείλε μου με ΡΜ...
RubiksCube Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ με τον Zderg. Δεν έχει νόημα να αποκαλύψουμε κόλπα. Στο internet υπάρχει άπειρο υλικό που δείχνει πως γίνονται διαφορα κόλπα. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις κανένα 50ευρο. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει βρίσκει μαθαίνει και μετα παρουσιάζει σε φίλους κλπ, χωρίς ποτέ να αποκαλύπτει τίποτα. Αν βαριέται κάποιος να ψάξει τότε προφανώς το ενδιαφέρον του για τα κόλπα είναι εποχικό, θα του περάσει. Το να μπορεί κάποιος σε ένα forum γενικού ενδιαφέροντος να κάνει click και να μαθαίνει πως γίνονται είναι αντίθετα στις αρχές όλων όσων έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τα tricks.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Τα σχετικά με τη 'γλώσσα SMS' μηνύματα των μελών kage και Toufas μεταφέρθηκαν σε νέο thread.
Droidlock Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Το καλυτερο ειναι να μιλαμε και να γραφουμε σωστα Ελληνικα , ποιος ο λογος να γραφουμε ενα γραμμα ενω μπορουμε να γραψουμε σωστα ολοκληρη την λεξη;
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Με τον ιδιο ακριβως τιτλο Υπερβάλλεις. Το παλιό thread δεν είχε στο τέλος...θαυμαστικό.:lol::lol:
simada merlin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Φίλε kchoriano, έχεις ασχοληθεί ποτε μ ταχυδακτυλουργικά κόλπα;; Αν ναι, τοτε θα επρεπε να ξερεις οτι οι "μαγοι" δεν αποκαλυπτουν τα κολπα τους.. Τωρα αν καποιος νεος θελει να ασχοληθει με αυτά θα πρεπει να κατσει να ψαξει στο ιντερνετ, να πληρωσει για οσα πραγματα χρειαζεται, να φαει πολλες ωρες στη εκπαιδευση κ μετα να γίνει μαγος.. Το να ξερεις ενα κολπο δεν σημαινει ουτε οτι μπορεις να το κανεις ουτε οτι εισαι μαγος, συνεπως το να φανερωσουμε καποια κολπα εδω δεν εχει καποιο νοημα κατα την γνώμη μου.. Φιλικά.. αλανια ειμε κατασκευαστεις ταχυδακτυλουργος. για οτιδιποτε αποριες η για οποιοδιποτε τρυκ επικινονιστε μζι μου. 6943499919
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αργησες μια διετια, αλλα δε πειραζει. Κι ο κολιος τον αυγουστο
jason_rethymno Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 αλανια ειμε κατασκευαστεις ταχυδακτυλουργος. για οτιδιποτε αποριες η για οποιοδιποτε τρυκ επικινονιστε μζι μου. 6943499919 κανενα τρικ για την ορθογραφία κάνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.