Προς το περιεχόμενο

Baudtec modem H' Speedtouch 530?

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ADSL του ΟΤΕ ( κονεξ) έχω σε ethernet το πολύ καλό και σταθερό Speedtouch 530 Με την αναβάθμιση απο 1 σε 4 mbit ο ΟΤΕ μου έστειλε το Baudtec adsl2+ router.Συμφέρει να βάλω το καινούργιο μόντεμ? Θα έχω καλύτερα αποτελέσματα? Η να κρατήσω το παλαιό και μόλις κάνω αναβάθμιση σε 24 mbit να το χρησιμοποιήσω?

Δημοσ.

to 530 με firmware update παιζει μεχρι 12 .apo default ειναι μεχρι 8 .εγω 8α κραταγα το speedtouch αν και μπορεις να κανεις μια δοκιμη και με το αλλο η να παρεις και ενα new.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση...που θα βρω το firmware?Θα χάσει το μόντεμ τις ρυθμίσεις σύνδεσης και άνοικτων πορτών? ειναι ασφαλής η διαδικασία?

Δημοσ.
Ευχαριστω για την απάντηση...που θα βρω το firmware?Θα χάσει το μόντεμ τις ρυθμίσεις σύνδεσης και άνοικτων πορτών? ειναι ασφαλής η διαδικασία?

και με το ιδιο firmware παλι 8α παιξει.β.το firmware στο site tis alcatel.β.συνηθως ειναι ασφαλης εκτως αν πας να περασεις λαθος ffirmware.οι ρυθμισεις δεν θυμαμαι να μενουν.παντως κανε δοκιμι και το baudtec να δεις ποσο καλα θα παιξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...