KapaPi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα στην κοινοτητα. Μπορει καποιος να μου πει γιατι ενω κανω share τον C των vista δεν μπορω να μπω απο τα XP να τον δω? access is denied. Εχω δωσει πληρεις δικαιωματα στις ιδιοτητες-κοινη χρηση του C, και με εχω προσθεσει σαν admin. Τι αλλο πρεπει να ρυθμισω, και που? Ευχαριστω για τον χρονο σας
tsakonas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 sto network and sharing center sta vista exeis on to network discovery,file sharing και password protected? το workgroup είναι ίδιο? account με password έχεις? φτιάξε και στα δυο ένα ίδιο account με ίδιο username και pass, βαλτά στο ίδιο workgroup και ξαναδοκίμασε μετά από restart
KapaPi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Το μονο που δεν εχω on ειναι το password protect, Δεν εχω κανει accounts θα το κανω οπως μοπυ λες και θα δω many thanks.
KapaPi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον, εκανα οτι μου ειπες, and it works !!! Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.