doken1313 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει η παραπανω camera σε λειτουργικο windows vista 64 bit μεσω usb?? Αν οχι μεσω usb, επειδη λενε κατι τετοια κουλα στο site, με καποιο αλλο τροπο???
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 τι να το κανεις το usb, μονο αν εχει καρτα μνημης γι αφωτογραφιες και mpeg video
doken1313 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 δεν το εχω γενικα με τις cameres.Δεν εχω ασχοληθει ποτε.Βρισκω ευκολα τετοιο καλωδιο? Και αν βρω, drivers μετα??? thanx παιδια που απαντησατε τοσο γρηγορα
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 δε χρειαζονται drivers αλλα δεν εχω συνδεσει ακομα καμερα σε 64bit λειτουργικο. Το καλωδιο βρισκεται παντου και η sony το πουλαει με την ονομασια i-link. Βεβαια πρεπει να εχεις θυρα firewire στο pc σου
doken1313 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 παλια στο texas δηλαδη.ουτε που ξερω πως ειναι αυτη η θυρα φιλαρακι. anyway thanx for the help
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 παλια στο texas δηλαδη.ουτε που ξερω πως ειναι αυτη η θυρα φιλαρακι.anyway thanx for the help βγαινει σε δυο τυπους 4pin Και 6pin δες τη μητρικη σου, αν δεν εχεις παρε μια Pci καρτα γιατι σοβαρα τωρα με usb δεν κανεις δουλεια, ειναι παρα πολυ βασικο σε μια minidv
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Εδώ θα επιμορφωθείς σχετικά Το μικρό είναι το 4πινο που πάει στην κάμερα και το μεγάλο είναι το εξάπινο που πάει στο pc
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Εδώ θα επιμορφωθείς σχετικάΤο μικρό είναι το 4πινο που πάει στην κάμερα και το μεγάλο είναι το εξάπινο που πάει στο pc δεν ειναι ανγκη να καταληγει 6Pin στο pc, ειδικα στα laptop παιζουν οι μικρες
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δίκιο έχεις απλά είναι/ήταν πιο διαδεδομένο και παρασύρθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.