Προς το περιεχόμενο

8800GT ή 3870?

eldal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτησή μου αφορά σε αυτό που λέει ο τίτλος. Και εξηγούμαι: Επειδή το σύστημα θα βασιστεί στο Χ38, πράγμα που σημαίνει ότι παίζει μόνο CF και με τη σκέψη ότι ίσως - κάποτε να αγοράσω μια 2η κάρτα (αυτό όμως μπορεί να γίνει πολύ αργά-σε 2 χρόνια ας πούμε) να πάρω τώρα 3870 ή να μείνω σε μία 8800 και σε κανα 2 χρόνια δεν θα έχει διαφορά αν θέλω να βάλω 2 ΑΤΙ στο PC από άποψη τιμής πάντα.

Δημοσ.

η 3870 δεν είναι περίπου 50 euro πιο φθηνή από μία 8800 gt?Λέω εγώ τώρα ...έχω πάψει να ασχολούμε με κάρτες γραφικών από την 7600 και μετά..

Δημοσ.
η 3870 δεν είναι περίπου 50 euro πιο φθηνή από μία 8800 gt?Λέω εγώ τώρα ...έχω πάψει να ασχολούμε με κάρτες γραφικών από την 7600 και μετά..

Όχι πολύ λες, μια 3870 έχει 209ε ενώ μια 8800gt έχει 217ε. Χοντρικά μιλώντας 10ε διαφορά

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί στην βιτρίνα θα την έχει η μέσα στο pc που θα την βλέπει μόνο η σκόνη?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά το αυτοκόλητο είναι από την κάτω πλευρά...άρα και πάλι δεν πρόκειται να φαίνεται :P

Δημοσ.
Ρε nic γιατι ποσταρεις μλκσ. Αυτη εδω στα 195Ε δλδ δεν ειναι 3870? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1042823

Καταρχήν δεν ποστάρω μαλκσ όπως είπες γιατί ΑΝ είδες έβαλα και link. Επίσης η διαφορά αυτής της κάρτας που λες με την Sparkle πχ είναι 22 ευρω και όχι 50. Στο κατάστημα αυτή που επέλεξες εσύ κοστίζει 205ε. Λίγα μαθηματικά δεν βλαπτουν....)

Όσο για τα αυτοκόλλητα, εγώ έλεγα τα αυτά που κολλάς μπροστά, σαν αυτά της Intel:-)

Δημοσ.
Καταρχήν δεν ποστάρω μαλκσ όπως είπες γιατί ΑΝ είδες έβαλα και link. Επίσης η διαφορά αυτής της κάρτας που λες με την Sparkle πχ είναι 22 ευρω και όχι 50. Στο κατάστημα αυτή που επέλεξες εσύ κοστίζει 205ε. Λίγα μαθηματικά δεν βλαπτουν....)

Όσο για τα αυτοκόλλητα, εγώ έλεγα τα αυτά που κολλάς μπροστά, σαν αυτά της Intel:-)

Να διευκρινίσω. Το 50Ε δεν το έγραψα εγώ προφανώς. Αναφερόμουν στο οτι διάλεξες να συγκρινεις τη φθηνότερη 8800GT με τη ακριβότερη 3870... Και αν δεις σε αλλα καταστήματα οι 8800 είναι πολύ πιο ακριβές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...