tsadler Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 εγω προτιμω δρεμελ δισκακι μονο οταν η καμπυλη ειαι αρκετα μεγαλη. οπως θα δεις εδω το κοψιμο το εκανα με δισκακι 456. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100557&page=97 καλο θα ειναι ομως πρωτα να το εξασκησεις λιγο
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Και πριν κόψουμε καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με χαρτοταινία να μη χαλάσουμε το φινίρισμα και να αποφύγουμε γρατζουνιές (έτσι tsadler )
tsadler Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Και πριν κόψουμε καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με χαρτοταινία να μη χαλάσουμε το φινίρισμα και να αποφύγουμε γρατζουνιές (έτσι tsadler ) μιας και θα το βαψω (ασπρο-ασπρη περλα) δεν το καλυψα αλλα ειναι μια καλη συμβουλη
frenzy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 μιας και θα το βαψω (ασπρο-ασπρη περλα) δεν το καλυψα αλλα ειναι μια καλη συμβουλη Φαίνεται πως θα το βάψεις αλλά για να γλυτώσεις γρατζουνιές και στοκαρίσματα καλό είναι να τα ντύνεις
tsadler Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Frenzy πολύ καλή δουλειά από ότι καταλάβαινω το dremel είναι για πιο λεπτομερείς καταστάσεις... Ενώ εγώ βασικά θέλω να κάνω ένα μέγαλο τετράγωνο για παράθυρο αλλά κάπως κυματιστό δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται.. Και γενικά με το dremel βλέπω να μου βγαίνει η ψυχή... με το dremel θα μπορεσεις ανετα να το κανεις. δειξε μας το σχεδιο που σκεφτεσαι για να δουμε τι καμπυλοτητες εχει ετσι ωστε να δουμε αν οι δισκοι που εχεις βρει σου κανουν. γενικοτερα οι καμπυλοτητες δεν ειναι δυσκολες αρκει να το δουλεψεις πρωτα σε μια επιφανεια γιανα καταλαβεις τι δυναμη χρειαζεται και τι στροφες. μια αλλη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι οταν θες να κοψεις σε ευθεια για να μην σου βγει κυματιστη χρησιμοποιησε καποιο μεταλλικο χαρακα, μια μεταλλκιη επιπεδη βεργα για να σε οδηγει. αν μπορεις διεξε μα ς το σχεδιο που σκεφτεσαι
M3tal_G3ar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 με το dremel θα μπορεσεις ανετα να το κανεις. δειξε μας το σχεδιο που σκεφτεσαι για να δουμε τι καμπυλοτητες εχει ετσι ωστε να δουμε αν οι δισκοι που εχεις βρει σου κανουν. γενικοτερα οι καμπυλοτητες δεν ειναι δυσκολες αρκει να το δουλεψεις πρωτα σε μια επιφανεια γιανα καταλαβεις τι δυναμη χρειαζεται και τι στροφες. μια αλλη συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι οταν θες να κοψεις σε ευθεια για να μην σου βγει κυματιστη χρησιμοποιησε καποιο μεταλλικο χαρακα, μια μεταλλκιη επιπεδη βεργα για να σε οδηγει. αν μπορεις διεξε μα ς το σχεδιο που σκεφτεσαι Λοιπόν sorry για το άθλιο της εικόνας αλλά σας στέλνω από το κατεβαστήρι που δεν έχω τα extreme programs αλλά ελπίζω να βγάλετε νόημα.. όπως βλέπεται κάτω δεξιά δεν θα το κόψω γιατί έχει από μόνο του θέση για ανεμιστήρι.. Αυτά, τελικά για κάτι τέτοιο μια σέγα θα ήταν ότι πρέπει ????
M3tal_G3ar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Thanks Vatos_locos να σαι καλά, οπότε παίρνω μια σέγα.
tsadler Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 vatos μην με παρεξηγησεις αλλα η σεγα δεν θα τσαλακωσει την λαμαρινα του? απο οτι βλεπω εχειλεπτομερεια το θεμα, πολυ καμπυλη. μηπως με την σεγα θα εχει προβλημα?
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Σφυράκι με πανάκι και το πλεξι θα το επαναφέρει με την κόλληση. Απλά θα χρειαστεί παγκο, ή 2 τραπέζια και να κόβει στη μέση.
M3tal_G3ar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Λέτε να έχω ατυχήματα αν χρησιμοποιήσω σέγα για ένα τέτοιο σχήμα ?
tsadler Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εγω προτιμω να κανω μιαωρα παραπανω με δισκακι και να πετυχω λεπτομερεια παρα να κοβω με σεγα που ειναι πιο βαρια και πιθανοτατα να χρειαστει να κανω αυτα που λεει ο μεταλ πιο πανω. ατυχηματα προκυπτουν οταν δεν προσεχεις η οταν δεν εχεις πειρα, αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα.
kx5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Θα καταστρέψεις πάρα πολλά δισκάκια να να φτιάξεις κάτι τέτοιο. Με τη σέγα θα γίνει σωστά και δε θα στραβώσει πουθενά. Αν σου περισσεύει κάποιο πλαϊνό καπάκι από παλιό κουτί για να εξασκηθείς πριν κόψεις, θα διαπιστώσεις πόσο όμορφα βγαίνει.
derai Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα ειμαι καινουριος στο site,θελω να κανω μια ερωτηση στην motherbord μου περα απο τα κλασσικα cpu sys fan θελω να βαλω και τριτο ανεμιστιρακι. Δηλαδη,εχω εναν ανεμιστιρα πανω στη ψυκτρα και θελω να βαλω και δευτερο. Υποστιριζεται απο τη ψυκτρα αλλα δεν ξερω πως θα δωσω ρευμα στοω ανεμιστιρα,λιγη βοηθεια please...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.