Προς το περιεχόμενο

Σεισμός!

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ιαπωνία επηρεάζονταν από τα ηλεκτρικά τρένα της πόλης. Τελικά το άφησαν το σύστημα διότι δεν μπορούσαν να διακρίνουν τι είναι σήμα για σεισμό και τι όχι.

Είχε κάνει μια πρόβλεψη η ομάδα ΒΑΝ για την περιοχή αλλά ποτέ δεν έστειλε ποτέ σήμα στις αρμόδιες αρχές. Και η ομάδα ΒΑΝ δεν μπορεί να προβλέπει επακριβώς τι που και πότε.

• Απαντ. 188
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο τους μεγαλύτερους τσαρλατάνους που αυτοαποκαλούντε και επιστήμονες είναι οι σεισμολόγοι ειδικά αυτοί που λένε οτι προβλέπουν σεισμούς. Όλοι τους περιμένουν πως και πως να γίνει κανα σεισμός για να βγούν στις τηλεοράσεις να πούν την παπαριά τους μπας και πάρουν καμμιά επιχορήγηση.

Δημοσ.
απο τους μεγαλύτερους τσαρλατάνους που αυτοαποκαλούντε και επιστήμονες είναι οι σεισμολόγοι ειδικά αυτοί που λένε οτι προβλέπουν σεισμούς. Όλοι τους περιμένουν πως και πως να γίνει κανα σεισμός για να βγούν στις τηλεοράσεις να πούν την παπαριά τους μπας και πάρουν καμμιά επιχορήγηση.

Ορισμένοι βέβαια μιλάνε και πρίν γίνει ο σεισμός:

http://www.youtube.com/watch?v=EK02VRdfW2s

Πέφτουν και έξω βέβαια 6 μέρες.

Δημοσ.

σίγουρα αυτό δεν γίνεται...αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι πως υπάρχουν μερικοί που δεν αποδέχονται μια νέα μέθοδο ή πείτε το όπως θέλετε...

Δημοσ.

Εγώ δεν λέω οτι προβλέπουν.Ουτε και οι ίδιοι το λένε.Λένε για απλή εκτίμηση...Ωστόσο τους έχουν όλοι στην μπούκα.Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Το ψωμί τους τρώνε!

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά κουνηθήκαμε αλλά δεν πρέπει να επικρατεί πανικός. Μην ξεχνάμε οτι η Ελλάδα είναι σεισμογενής χώρα και τέτοια έχουμε συχνά...

Δημοσ.
Εγώ δεν λέω οτι προβλέπουν.Ουτε και οι ίδιοι το λένε.Λένε για απλή εκτίμηση...Ωστόσο τους έχουν όλοι στην μπούκα.Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Το ψωμί τους τρώνε!

Τα συναδελφικα αλληλομαχαιρωματα ειναι παντου.Απλα καπου φαινοντε πιο πολυ.

Δημοσ.

Ρε παιδια, τι αισθητος σεισμος στην Αθηνα λενε? Πλακα μας κανουνε? Εγω στο Βυρωνα ήμουνα ξαπλωμενος στον καναπε σε πληρη ακινησια και δεν πηρα γραμμη τιποτα. Ομοιως και οι δικοι μου στο Γαλατσι και ο αδερφος μου που ητανε σε ενα φιλο στην Κυψελη.

Δημοσ.
Εγω εχω μια αλλ απορια ρε παιδια....

Πως γινεται απο Αμερικη να μετρανε σεισμο που εγινε εδω ???? Τι συστημα υπαρχει ????

θα έχουνε αμερικάνικους σταθμούς μέτρησης επι ελληνικόυ εδάφους λογικά...

Δημοσ.
Εγω εχω μια αλλ απορια ρε παιδια....

Πως γινεται απο Αμερικη να μετρανε σεισμο που εγινε εδω ???? Τι συστημα υπαρχει ????

Ε κάπου θα έχουν βάλει κάνα σεισμογράφο..Τι να πώ.

Και μάλιστα βγάζουν και άλλα αποτελέσματα.

Η Αμερική ένα βήμα μπροστά!!!:mad::shock:

Δημοσ.
θα έχουνε αμερικάνικους σταθμούς μέτρησης επι ελληνικόυ εδάφους λογικά...

Μα και απο αλλες χωρες μετρανε σεισμους σε αλλες χωρες.Ειναι δυνατον να εχουν σταμους παντου ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...