Προς το περιεχόμενο

Πρόβημα σε laptop...Heeelp me!

manolaskakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα..

Για κάποιο λόγο στα ξαφνικά δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο του λαπτοπ μου(Asus)

Ξαναπέρασα τα drivers μπας και αλλά τπτ..

Αποφάσισα να κάνω format για να στρώσει αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν μπορούσα να μπω στα bios μιας και δεν δούλευαν τα πλήκτρα..

Οπότε πήγα και αγόρασα ένα πληκτρολόγιο για αυτόν τον σκοπό αλλά και πάλι το πληκτρολόγιο αρχίζει να δουλεύει αφού μπει στα windows..

Για βοηθήστε ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει και τι ενέργειες μπορώ να κάνω?

Κάποιος μου είχε πει ότι μπορώ να μπω από τα windows στα bios πατώντας στην εκτέλεση κάποια εντολή την οποία δεν θυμόταν.. Ξέρετε κάτι?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

απ'οσο ξερω δεν μπορεις να μπεις στο bios μεσα απο τα windows, παρα μονο κατα την εκκινηση πατωντας το αναλογο πληκτρο (συνηθως F1, F2, Del)

παντως δεν ξερω αν σε βοηθαει, αλλα υπαρχει τροπος να κανεις reset στο bios (με καποιο jumper στη motherboard - δεν ξερω ακριβως)

ισως σου λυσει το προβλημα σου :-)

Δημοσ.

(υπαρχει δυνατοτητα να κανεις reset στο bios με καποιο jumperaki πανω στη μητρικη.για να το κανεις απλα συμβουλεψου το manual της μητρικης.αλλα αυτο γινεται σε αταθερους υπολογιστες.δεν ξερω κατα ποσο ισχυει στα λαπτοπ...)Δοκιμασε το εξης: απο τον πινακα ελεγχου πηγαινε στη ''διαχειριση συσκευων'' και μετα εκει που λεει πληκτρολογιο.απο εκει δες αν εχει απενεργοποιηθει.γενικα ψαξε εκει λιγο τις ρυθμισεις.μαλλον αυτο υποψιαζομαι οτι θα φταιει...(δε χρειαζεται να κανεις φορματ για τετοια μικροπρoβληματα.!)

Δημοσ.

Πιθανον να ειναι προβλημα hardware, δοκιμασε επανεγκατασταση οδηγων αλλα και τις επιλογες απο το Πινακα Ελεγχου που φορουν πληκτρολογιο και ποντικι, καπου υπαρχει επιλογη για touchpad..

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο που πήρες μήπως έχει F Lock (fuction lock)? Είναι το κουμπί που καθορίζει τι κάνουν τα F keys.

Αν ναι πάτα εκείνο το κουμπί και λογικά θα παίξει το F2 και στην έναρξη του συστήματος.

Στο δικό μου δουλεύει κανονικά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...