Wolverin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Εχω το παραπανω ηχοσυστημα στο αμαξι,και προσπαθησα να το συνδεσω αλλα με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο wd passport 120gb σε format fat32 αλλα δεν το καταφερα να παιξει.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιαει?δεν ξερω αν γινεται κιολας.παντως το ηχοσυστημα συνδεεται ανετα με usb flash disk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
100 010 00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ρευμα για το σκληρο απο που πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Προφανώς πρέπει να δίνει ρεύμα μόνο γιά στικάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
100 010 00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 με μαγικο κουμπακι αν δεν εχει ρευμα, γεφυρωμενο, σταθεροποιημενο και εξομαλυνμενο οπως του τροφοδοτικου του.... no koukou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolverin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ο δισκος παιρνει ρευμα απο usb,δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια,ειναι ο μικρος ο 2,5" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
100 010 00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Σου αναβει οταν τον κουμπωνεις, μηπως η θυρα σου ειναι usb 1.1 και αργει να διαβασει, ή τιποτα απο ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 1ον Λογικά χρειάζεσαι να πάρεις ρεύμα εξωτερικά κάπως. Δεν νομίζω ότι το usb του ηχοσυστήματος δίνει τόσο ρεύμα 2ον Τα περισσότερα car hi-fi systems έχουν κάποιο όριο στα πόσα gb μπορούν να διαβάζουν. π.χ. το δικό μου (ένα jvc μοντέλο δν θυμάμαι απέξω) διαβάζει μέχρι 40gb. Ένα αντίστοιχο pioneer που κοιτούσα πριν 1 χρόνο (όταν πήρα το δικό μου) διάβαζε μέχρι ~10gb.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolverin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 1ον Λογικά χρειάζεσαι να πάρεις ρεύμα εξωτερικά κάπως. Δεν νομίζω ότι το usb του ηχοσυστήματος δίνει τόσο ρεύμα2ον Τα περισσότερα car hi-fi systems έχουν κάποιο όριο στα πόσα gb μπορούν να διαβάζουν. π.χ. το δικό μου (ένα jvc μοντέλο δν θυμάμαι απέξω) διαβάζει μέχρι 40gb. Ένα αντίστοιχο pioneer που κοιτούσα πριν 1 χρόνο (όταν πήρα το δικό μου) διάβαζε μέχρι ~10gb.... O δισκος δεν δεχεται εξωτερικη τροφοδοσια,μονο απο usb.Το ηχοσυστημα εχει usb 2.0 .Παιζει να ισχυει αυτο περι περιορισμου στα ποσα gb μπορει να διαβαζει ,αλλα δεν εχω βρει πουθενα να αναφερεται κατι τετοιο.πολυ καλο για τα λεφτα του αυτο το ηχοσυστημα αλλα η εταιρια ειναι οτι ναναι,δεν μπορωνα βρψ στο Internet κανενα στοιχειο για το συγκεκριμενο ηχοσυστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolverin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 το λαμπακι του δισκου αναβει κανονικα και ακουγεται να στροφαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 O δισκος δεν δεχεται εξωτερικη τροφοδοσια,μονο απο usb.Το ηχοσυστημα εχει usb 2.0 .Παιζει να ισχυει αυτο περι περιορισμου στα ποσα gb μπορει να διαβαζει ,αλλα δεν εχω βρει πουθενα να αναφερεται κατι τετοιο.πολυ καλο για τα λεφτα του αυτο το ηχοσυστημα αλλα η εταιρια ειναι οτι ναναι,δεν μπορωνα βρψ στο Internet κανενα στοιχειο για το συγκεκριμενο ηχοσυστημα. Ούτε στο δικό μου manual λέει πουθενά για περιορισμούς....Εμπειρικά το βρήκα με το παλικάρι από το μαγαζί που το αγόρασα (τρελαμένος και αυτός καθόμασταν και δοκιμάζαμε usb sticks κ hdd να δούμε!!!). Για τον σκληρό που λες τώρα. Μπορείς να κάνεις "μόντα" να βάλεις εξωτερική τροφοδοσία στον σκληρό σου πολύ εύκολα. Έχω δει σε μερικούς 2,5 να έχουν ένα καλωδιάκι που να βγαίνει σε 2 usb ώστε να παίρνει ρεύμα συνολικά από 2 θύρες (mini usb-> 2 Usb). Δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο link τώρα που έψαξα φευγαλέα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigrakiii Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως έχει κάποιος το manual γι αυτο ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris-Karag Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ (μονο ανοιξα το κουτι να το δω αν είναι μέσα δεν εχει βγει απο το σακουλάκι του) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MANUAL ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ EMAIL NA TOY ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv1iyb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Θα μπορούσες σε παρακαλώ πολύ να μου στείλεις το Manual του μηχανήματος, διότι κάποιος φίλος μου το έκανε δώρο αλλά ξέχασε να μου δώσει και το φις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το συνδέσω!!! Και πίσω έχει 8+8 πιν σε δύο σειρές οπότε έτσι, άντε να βρεις πού είναι η τάση και τα υπόλοιπα καλώδια για τα ηχεία κλπ. Όταν του το ζήτησα, δυστυχώς είχε φύγει το αυτοκίνητο στο οποίο το είχε! Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ευάγγελος Ψύχος [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα