Sta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω εδώ και μερικές ημέρες αυτό το πρόβλημα, δηλαδή έντονο θόρυβο (σφύριγμα - σύρσιμο) και συνακρόαση με άλλη γραμμή στην PSTN γραμμή που έχω με τον ΟΤΕ. Κάποιες φορές μάλιστα χτυπάει το τηλέφωνο άσκοπα και ακούω τις συνομιλίες κάποιου άλλου, προφανώς γείτονα. Πρακτικά, η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου είναι πλέον αδύνατη. Το έδωσα ως βλάβη αλλά απάντηση καμία. Μιας και είμαι 20 χρόνια συνδρομητής του ΟΤΕ και πληρώνω τους λογαριασμούς πάντα στην ώρα τους, θα ήθελα να με ενημερώσετε ως προς το ποια είναι τα νόμιμα δικαιώματά μου. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Νομιμα δικαιωματα φυσικα και εχεις αφου πληρωνεις και εχεις κακη παροχη υπηρεσιων αλλα το θεμα ειναι πως θα βρεις το δικιο σου. ΕΕΤΤ , Συνηγορος καταναλωτη κια ΙΝΚΑ ειναι φορεις που μπορεις να διαμαρτυριθεις αλλα με αμφιβολα αποτελεσματα.
varthol Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Πρίν κάμποσα χρόνια είχα ανάλογο πρόβλημα.Οι Βλάβες του ΟΤΕ δεν έβρησκαν κάτι.Τελικά ακούγοντας την συνακρόαση κατάλαβα οτί ακούω το Τηλ. κάποιας γυναικολόγου και αφόυ κατάγραψα και τον τηλ.Αριθμό της την πήρα και της είπα κα χχχ ακούω άθελα μου το τηλ. του ιάτρείου σας η γραμματέας σας αυτο και αυτό η τάδε άρρωστη αυτό και η δείνα αυτό.Τι θέλεται να γίνη;Η γιατρίνα τρελλάθηκε και άρχισε να απειλεί Θεούς και δαίμονες .Οταν ηρέμησε κανονίσαμε συνάντηση ....Για να μην σε ζαλίζω με λεπτομέρειες πήγαινε στο κέντρο που ανήκης και ζήτησε να κάνης Ενγραφή Βλάβη με Αριθμό προτοκόλου. (με το χαρτί αυτό στα χέρια σου τους παίζης...) Μέτα ζήτησε να ενημερωθής ενγραφα για την τύχη της βλάβης αναλυτικά (την εξέληξη της).Αν δεν γίνη τίποτα ζήτησε να σου αλλάζουν ζευγάρι καλωδίων στο ΚΑΦΑΟ.Στην δική μου περίπτωση αφού έφαγα 20 μέρες κατασκοπίας τελικά κάναμε με την γιατρίνα κοινή μύνηση στο ΟΤΕ και ζητούσαμε τα κερατά μας ....μετά απο 1-2 μέρες όλα δουλευαν ρολόϊ.Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου.!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Στην δική μου περίπτωση αφού έφαγα 20 μέρες κατασκοπίας τελικά κάναμε με την γιατρίνα κοινή μύνηση στο ΟΤΕ και ζητούσαμε τα κερατά μας ....μετά απο 1-2 μέρες όλα δουλευαν ρολόϊ.Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου.! Τιποτα αλλο με τη γιατρινα μιας και εισαστε ομποιοπαθεις ???? 'Η δεν ελεγε τιποτα ???
Sta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι το έχω δηλώσει ως βλάβη και με αγνοούν. Θα απευθύνω έγγραφη διαμαρτυρία προς τον ΟΤΕ με κοινοποίηση στους φορείς που μου είπατε ζητώντας αποζημίωση για το διάστημα που δε λειτουργεί το τηλέφωνο. Είναι εξοργιστικό να τους πληρώνεις 20 χρόνια (επί 2 γραμμές που - βλακωδώς βέβαια- έχω σπίτι) και να σε αντιμετωπίζουν με αδιαφορία.
Sta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα, σήμερα ήρθαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ. Αποτέλεσμα; Έκοψαν το τηλ. τελείως για μερικές ώρες και όταν ξαναήρθε είχα άλλο! Του γείτονα! Το δικό μου βρίσκεται σε μία διπλανή περιοχή. Έλεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.