vaso7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Κατα πόσο είναι αξιόπιστο το παραπάνω site? Αφού η ίδια η Ιντελ είχε ανακοινώσει οτι η κυκλοφορία των quad πάει πίσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 το παραπάνω roadmap δεν ισχύει για τους Quad Core Penryn
ultraxmode Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Ε και πότε ρε παιδιά ??? ΘΕΛΩ Q9450 !!!! xaxaa!!! Τώρα σοβαρά... έχω τα λεφτά στο χέρι και περιμένω να τους φέρουν ρε γαμώτο... !! Ποιό ASUS mobo λέτε να του πηγαίνει ??? (Asus για συναισθηματικούς και όχι μόνο δεσμούς...) χεχεχ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Asus Rampage Formula (δεν έχει βγει ακόμα αλλά ουτε και οι Q9xxx )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Intel is working hard to launch its Skulltrail dual quad core platform and at this time it doesnʼt want to sample quad or dual core 45nm CPUs. The reason is simple, AMD doesnʼt have anything to compete with its 65nm parts, especially in the high end and performance segment. Intel is dominant in the CPU arena for more than a year and AMD fights it only with low prices. Phenom failed to be phenomenal but it still has a chance once AMD re launch it. Intelʼs biggest problem is that once 45nm benchmarks and overclocking performance goes out, it will severely damage the sales of the existing Merom and Yorkfield 65nm processors. From total CPU shipments in Q1 Intel plans to ship about six percent of 45nm parts and it cannot do much better than that. In Q2 2008 the market share of 45nm parts will increase and we are off for the slow transition. Benchmarks are still a bit away and donʼt be fooled Intel can release these CPUs today but it wants to ride of 65nm wave as much as it can. In case AMD shapes up fast, which is very unlikely, Intel can launch 45nm Penryn CPUs in a few days. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5256&Itemid=1 aha...ok...
red7genius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 με αυτο το σκεπτικο, βλεπω να ερχονται οι quad το καλοκαιρι!!!
telegamesvg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Αυτα δυστυχως κανει ο μη ανταγωνισμος ....
Angeldust Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Προς το παρόν βολευόμαστε με εναν 8400 και βλέπουμε κατα το καλοκαίρι για αναβάθμιση.
johnnyelectro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά όπως έψαχνα σήμερα για νέα σχετικά με τους νέους quad της intel έπεσα σε αυτό το site: http://www.shopbot.ca/p-84126-1977366.html το οποίο αν πατήσετε πάνω στα link των καταστημάτων θα δείτε ότι έχουν βάλει ήδη στα site τους τους q9450 με τις τιμές τους αλλά ακόμα χωρίς stock. Ότι πάνω κάτω έκαναν και οι δικοί μας (πλάισιο,eshop) δηλαδή με την ένδειξη αναμένεται σύντομα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι μέσα στο Φεβρουάριο μπορεί να τους δούμε στήν αγορά και να μην καθυστερήσουν κι άλλο! Ίσως είπα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 στην θέση σου πάντως δεν θα τους περίμενα μέσα στον Φεβρουάριο
veider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 στην θέση σου πάντως δεν θα τους περίμενα μέσα στον Φεβρουάριο εγω παντως βαρεθηκα.Εδω και 4-5 μηνες ειμαι σε αναμονη για αλλαγη pc.
N.I.C Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 εγω παντως βαρεθηκα.Εδω και 4-5 μηνες ειμαι σε αναμονη για αλλαγη pc. Άκριβώς το ίδιο και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.