Προς το περιεχόμενο

Πότε θα κυκλοφορήσει το "νέο αίμα"?ΟΕΟ?

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα πόσο είναι αξιόπιστο το παραπάνω site? Αφού η ίδια η Ιντελ είχε ανακοινώσει οτι η κυκλοφορία των quad πάει πίσω.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε και πότε ρε παιδιά ??? ΘΕΛΩ Q9450 !!!! xaxaa!!!

Τώρα σοβαρά... έχω τα λεφτά στο χέρι και περιμένω να τους φέρουν ρε γαμώτο... !!

Ποιό ASUS mobo λέτε να του πηγαίνει ??? (Asus για συναισθηματικούς και όχι μόνο δεσμούς...) χεχεχ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Intel is working hard to launch its Skulltrail dual quad core platform and at this time it doesnʼt want to sample quad or dual core 45nm CPUs. The reason is simple, AMD doesnʼt have anything to compete with its 65nm parts, especially in the high end and performance segment.

Intel is dominant in the CPU arena for more than a year and AMD fights it only with low prices. Phenom failed to be phenomenal but it still has a chance once AMD re launch it.

Intelʼs biggest problem is that once 45nm benchmarks and overclocking performance goes out, it will severely damage the sales of the existing Merom and Yorkfield 65nm processors. From total CPU shipments in Q1 Intel plans to ship about six percent of 45nm parts and it cannot do much better than that.

In Q2 2008 the market share of 45nm parts will increase and we are off for the slow transition. Benchmarks are still a bit away and donʼt be fooled Intel can release these CPUs today but it wants to ride of 65nm wave as much as it can. In case AMD shapes up fast, which is very unlikely, Intel can launch 45nm Penryn CPUs in a few days.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5256&Itemid=1

aha...ok...

Δημοσ.

Παιδιά όπως έψαχνα σήμερα για νέα σχετικά με τους νέους quad της intel έπεσα σε αυτό το site:

http://www.shopbot.ca/p-84126-1977366.html

το οποίο αν πατήσετε πάνω στα link των καταστημάτων θα δείτε ότι έχουν βάλει ήδη στα site τους τους q9450 με τις τιμές τους αλλά ακόμα χωρίς stock. Ότι πάνω κάτω έκαναν και οι δικοί μας (πλάισιο,eshop) δηλαδή με την ένδειξη αναμένεται σύντομα. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι μέσα στο Φεβρουάριο μπορεί να τους δούμε στήν αγορά και να μην καθυστερήσουν κι άλλο! Ίσως είπα:o

Δημοσ.
στην θέση σου πάντως δεν θα τους περίμενα μέσα στον Φεβρουάριο :-(

εγω παντως βαρεθηκα.Εδω και 4-5 μηνες ειμαι σε αναμονη για αλλαγη pc.:cry:

Δημοσ.
εγω παντως βαρεθηκα.Εδω και 4-5 μηνες ειμαι σε αναμονη για αλλαγη pc.:cry:

Άκριβώς το ίδιο και εγώ...:eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...