Προς το περιεχόμενο

Πότε θα κυκλοφορήσει το "νέο αίμα"?ΟΕΟ?

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
wtf? δεν μιλας σοβαρα?:-)

τέλος του μήνα σίγουρα θα έχω τον Ε8500 τον άλλον δεν ξέρω αν αξίζει να τον πάρω ακόμα το σκέφτομαι είναι πολλά τα λεφτά αλλά μεγάλη η τρέλα ;)

PS στείλε μου το msn σου γιατί δεν μου έβγαλε τίποτα όταν με έκανες add

Δημοσ.

Ρε παιδια τους Penryn το multirama τους εχει κατοπιν παραγγελιας,και οχι αμεσα διαθεσιμους...Αυτο σημαινει ο,τι θα αργησουν να ερθουν?Αμα τον παραγγειλεις στον φερνουν μεσα στη βδομαδα ή ...στο μηνα??

Δημοσ.
ετσι για να αναψουν λιγο ακομα τα αιματα :)

Q9450 τον εχω ηδη pre-ordered με τιμη κατω απο 300euro κ παραδοση μεσα στο μηνα!!!!

προτιμω να μην πω απο ποιο καταστημα γιατι καμια φορα βγαινουμε κ ψευτες αθελα μας.

Παντως καπιοι που λεγαν για Μαρτιο....jaba μας ζαλιζαν.

Μην είσαι άδικος. Μας ανάβεις όπως λες και μετά μας αφήνεις να λιώσουμε! Για πες!!!:-)

Δημοσ.

Q9450 τον εχω ηδη pre-ordered με τιμη κατω απο 300euro κ παραδοση μεσα στο μηνα!!!!

προτιμω να μην πω απο ποιο καταστημα γιατι καμια φορα βγαινουμε κ ψευτες αθελα μας.

Μη τα λες έτσι αυτά και μετά μας αφήνεις με την περιέργεια. Αν δεν θες να πεις περισσότερα εδώ please στείλε ένα pm γιατί και εγω τον συγκεκριμένο περιμένω να βγει για να αλλάξω τον παλιό μου Ρ4.

Δημοσ.
Μη τα λες έτσι αυτά και μετά μας αφήνεις με την περιέργεια. Αν δεν θες να πεις περισσότερα εδώ please στείλε ένα pm γιατί και εγω τον συγκεκριμένο περιμένω να βγει για να αλλάξω τον παλιό μου Ρ4.

+1 και εγω περιμενω penryn Με αγωνια:-)

Δημοσ.

Οι διπύρηνοι για desktop αναμένονται γύρω στις 20/1 σύμφωνα με το pcmag. Οι τετραπύρηνοι είναι αυτοί που θα αργήσουν λόγω προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί και ακουγόταν για πρώτο τετράμηνο του '08. Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση πως ο φίλος λέει οτι θα το έχει τόσο σύντομα.

Δημοσ.

Για να μην μου αναψεις jaba τα αιματα στειλε και σε μενα ενα pm παρακαλω.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...