red7genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Εχει απαντηθει 800 φορες ποιο ειναι το προβλημα. πωπω...δηλαδη η δικια σου εξηγηση πρεπει να ειναι η 801η ε????συγνωμη αμα σε κουρασα, αλλα αν εχει απαντηθει τοσες φορες, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ και αυτό εσύ που το έμαθες ? τι θες να πεις οτι η INtel άρχισε να βάζει το Wall όπου γουστάρει αυτή μην λέμε ότι νάνε άλλοι έξω βαράνε ήδη 600άρια Mhz στο Fsb και εσύ μας λες οτι δεν θα πηγαίνει ούτε στα 400 μπορω να εχω μια αξιοπιστη απαντηση ρε πανο?
Amapola Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Εγω ξερετε τι λεω? Οτι εχουμε ξεφυγει τοσο πολυ.... που τα 4GHz μας φαινονται λιγα... (κ σε 4 πυρηνο! DOINGGGGGGGG!) Νταξ, ελεος.
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 μπορω να εχω μια αξιοπιστη απαντηση ρε πανο? αξιόπιστη όχι οτι θα κλοκάρουν καλύτερα είναι σίγουρο αλλά αν παίσεις σε μπανάνα κομμάτι τότε δεν σε σώζει τίποτα αλλά να έχουν wall ατά 400Mhz μου ακούγετε θεότρελο και δεν παίζει κάτι τέτοιο Εγω ξερετε τι λεω? Οτι εχουμε ξεφυγει τοσο πολυ.... που τα 4GHz μας φαινονται λιγα... (κ σε 4 πυρηνο! DOINGGGGGGGG!) Νταξ, ελεος. θες να μου πεις οτι αν σου δώσω 2 pc να διαλέξεις ολόιδια και το ένα μαμά στα 2,4 πχ και το άλλο πειραγμένο στα 4 θα σε χάλαγε εσένα ;
red7genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Εγω ξερετε τι λεω? Οτι εχουμε ξεφυγει τοσο πολυ.... που τα 4GHz μας φαινονται λιγα... (κ σε 4 πυρηνο! DOINGGGGGGGG!) Νταξ, ελεος. αν δηλαδη μπορεις να κανεις την δουλεια σου πιο γρηγορα και πιο ευκολα, δεν θα το προτιμησεις απο την στιγμη που μπορεις να εχεις κατι τετοιο? ειναι σαν να μου λες οτι δεν θα παρω ενα αυτοκινητο που μπορει να τρεξει με 160km/h επειδη και με ενα που παει με 80 την ιδια δουλεια κανω. ειναι λογικη αυτη?
red7genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 αξιόπιστη όχι οτι θα κλοκάρουν καλύτερα είναι σίγουρο αλλά αν παίσεις σε μπανάνα κομμάτι τότε δεν σε σώζει τίποτα αλλά να έχουν wall ατά 400Mhz μου ακούγετε θεότρελο και δεν παίζει κάτι τέτοιο αρα αυτο σημαινει πως θα κλοκαρουν και περισσοτερο?
Amapola Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Αλλο λεω ρε μαν, οτι εχουμε ξεφυγει πολυ με τις απαιτησεις μας. Ο επεξεργαστης ειναι 2,4 μαμα, τον παμε 3,5 και δε μας φτανει. Βγαζουν τους νεους που λενε πως θα ανεβαινουν χαλαρα 4 και παλι δε μας φτανουν και θελουμε 4,5-5. Ενταξει νομιζω εχουμε μπει σε ενα δρομο πλεονεξιας. Εχω αδικο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 e-penis FTW
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 δηλαδή εγώ με τον 4300 έχω άδικο που δεν έσκασα πόσα παραπάνω και του έκανα overclock και φτάνω ακριβότερα cpu όπως και όποιος άλλος έκανε το ίδιο με μένα είμαστε πλεονέκτες μα και έχεις ξεφύγει εσύ ρε παιδί μου εκτός αν είσαι απο τους ανθρώπους που θα πάρεις 4 στάδια μεγαλύτερο cpu για να λες οτι έχεις το καλύτερο αλλά και πάλι άλλοι με μικρότερα θα πάνε πιο γρήγορα από εσένα δεν είναι πλεονεξία αλλά αφού μπορώ με σχεδόν τα μισά ίσως και λιγότερα χρήματα να έχω καλύτερο cpu γιατί να μην το κάνω ; δεν βλέπω τον λόγο να κάθετα στα default ειδικά τώρα που με τα intel το overclock είναι παιχνίδι....
red7genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Αλλο λεω ρε μαν, οτι εχουμε ξεφυγει πολυ με τις απαιτησεις μας. Ο επεξεργαστης ειναι 2,4 μαμα, τον παμε 3,5 και δε μας φτανει. Βγαζουν τους νεους που λενε πως θα ανεβαινουν χαλαρα 4 και παλι δε μας φτανουν και θελουμε 4,5-5. Ενταξει νομιζω εχουμε μπει σε ενα δρομο πλεονεξιας. Εχω αδικο? νταξει εχεις δικιο, μπορει να ζηταμε πολυ περισσοτερα απο οσα εχουμε αναγκη, αλλα ειναι κατι το οποιο το πληρωνουμε και εφοσον ειναι νεα τεχνολογια, ωφειλει να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο.
Amapola Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 red7, o αδερφος μου που κατεχει τα πραγματα περισσοτερο απο μενα μου ειπε οτι θα κλοκαρουν περισσοτερο επειδη θα ειναι πιο κρυοι (λογο τεχνολογιας) αλλα ομως δε θα αντεχουν οι μητρικες μας να ανεβασουν fsb οσο θα σηκωνουν οι επεξεργαστες. vatos αλλο λεω ρε φιλε, δε καταλαβες, τεσπα.
red7genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 red7,o αδερφος μου που κατεχει τα πραγματα περισσοτερο απο μενα μου ειπε οτι θα κλοκαρουν περισσοτερο επειδη θα ειναι πιο κρυοι (λογο τεχνολογιας) αλλα ομως δε θα αντεχουν οι μητρικες μας να ανεβασουν fsb οσο θα σηκωνουν οι επεξεργαστες. τωρα μαλιστα. σε αυτο συμφωνω πως ισως οι μητρικες δεν σηκωνουν μεγαλο fsb, οχι ομως οτι θα εχουν wall στα 400mhz...μην τρελαθουμε
sotosko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ξέρετε πότε κυκλοφορούν επισήμως οι peryn (συγκεκριμένα ο Ε8400 και ο Ε8500) στην Ελλάδα σε καταστήματα όπως το Πλαίσιο ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 λογικά σύντομα (μέσα στην βδομάδα?) αν σκεφτούμε πως το multirama τους έχει ήδη στο site του...
rallistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Προσεχως παντως θα υπαρχουν οι αντιστοιχοι για laptop στο Πλαισιο.Εφτασε ενημερωση.Μεχρι και τον 9000X.
TechnoPrisoner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ετσι για να αναψουν λιγο ακομα τα αιματα Q9450 τον εχω ηδη pre-ordered με τιμη κατω απο 300euro κ παραδοση μεσα στο μηνα!!!! προτιμω να μην πω απο ποιο καταστημα γιατι καμια φορα βγαινουμε κ ψευτες αθελα μας. Παντως καπιοι που λεγαν για Μαρτιο....jaba μας ζαλιζαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.