Προς το περιεχόμενο

Πότε θα κυκλοφορήσει το "νέο αίμα"?ΟΕΟ?

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω GUYS αμήν και πότε να κυκλοφορήσουν οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές στην Ελλάδα μπας και πάρω τον Quad 6600 κομπλέ με pc φυσικά και μητρική P5K.Εχει να προτείνει κανείς καμμία καλή RAM?Ξέρει κανείς από εσάς παιδιά τίποτα κανένα νέο?

B)

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή μου λες ότι πάω και στο plaisio και αγοράζω 4πύρηνο?

Βασικά ένα μήνα πριν που πήγα περίπου και τους ρώτησα μου είπαν πως δεν έχουν καμμία ενημέρωση.Τέλος πάντων εγώ την τιμή του QUAD την βλέπω ακόμη στα 240 ευρώ οπότε περιμένουμε ακόμη... Βασικά θέλω να πάρω ένα καλό μηχάνημα το οποίο να μένει αρκετές ώρες την ημέρα ή και μία-δύο μέρες σερί για downloads και φυσικά να τρέχει πολλές εφαρμογές παράλληλα κυρίως φωτογραφικού και γραφιστικού περιεχομένου γι'αυτό με ενδιαφέρει κυρίως ο επεξεργαστής αλλά και η μνήμη.

Δημοσ.

κάτσε γιατί θα με τρελάνεις :P ποίους quad λες τους 45nm ? o Q6600 υπάρχει και έχει πολύ καλή τιμή αν θες τους 45άρηδες τότε περίμενε αλλά θα περιμένεις πολύ μέχρι να πέσουν οι τιμές

Δημοσ.
αν θες τους 65άρηδες τότε περίμενε αλλά θα περιμένεις πολύ μέχρι να πέσουν οι τιμές

Τους 45αρηδες θες να πεις

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτός που λες είναι Extreme Edition...στην λίστα που έδωσα πιο πάνω έχει τους normal (και σε αντίστοιχες τιμές)

Δημοσ.
http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=CPUIntel&cp_id=138898

Αν εννοείς τα μικρότερα μοντέλα, ναι, ενδέχεται να αργήσουν

απο τα επομενα μοντελα, θα βγει καποιος καλυτερος απο αυτον? ή θα ειναι ο δυνατοτερος επεξεργαστης επι γης(δεν κυριολεκτω:-))?:P

εντιτ οκ διαβασα το αρθρο, θα ειναι:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=CPUIntel&cp_id=138898

Αν εννοείς τα μικρότερα μοντέλα, ναι, ενδέχεται να αργήσουν

ΠΡΟΦΑΝΩΣ εννοώ τα NON extreme μοντέλα ρε gdp77 το είπα και στο προηγούμενο post... εξάλου ποιος βλκς θα πάει να δώσει 1000+ euro για cpu? (που να τα έχει βγάλει ο ίδιος έτσι)

αυτό που linkαρες έχει βγει από τον Νοέμβριο δεν είναι κάτι "καινούριο" :P

Δημοσ.
εξάλου ποιος βλκς θα πάει να δώσει 1000+ euro για cpu? (που να τα έχει βγάλει ο ίδιος έτσι)

Πολλοί που βγάζουν τα δεκαπλάσια. Ακόμα περισσότεροι που θέλουν να κάνουν extreme o/c (και αυτή τη στιγμή τα συγκεκριμένα κομμάτια πάνε στο... θεό) . Ξέρεις πόσοι δίνουν ακόμα περισσότερα (από 900+ που κοστίζει η cpu) για SLI ; Ξέρεις πόσοι κατεβαίνουν Στουρνάρη και ψωνίζουν λες και είναι στη λαϊκή ; (Τέτοιους έχω δει πολλούς)...

• Super Moderators
Δημοσ.

ελάχιστοι μπροστά στους άλλους...

η Intel και η εκάστοτε Intel δεν περιμένει να βγάλει λεφτά από αυτά τα μοντέλα...κυρίως για θέμα prestige τα βγάζει...

Δημοσ.

Έχει αποδειχθεί πλέον ότι τέτοια extreme κομμάτια δε βγαίνουν μόνο για το prestige. Η καρδιά των pc enthusiasts είναι ένα πεδίο μάχης που και η Intel και η AMD θέλουν να κερδίσουν. Ο pc enthusiast δεν είναι η πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού, είναι όμως σε θέση μακροπρόθεσμα να επηρεάσει καλύτερα από την κάθε διαφήμιση. Και αυτό εκεί στην Intel (μετά και την Athlon 64 εποχή, το έμαθαν καλά).

Επιπρόσθετα, αυτός που έχει το ταχύτερο κομμάτι στην αγορά (aka extreme) είναι σε θέση να καθορίσει τις τιμές, όπως αυτός νομίζει, επιτυγχάνοντας έτσι τα ASP που τον εξυπηρετούν και άρα τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη.

Ναι, λοιπόν, από το ταχύτερο κομμάτι κομμάτι καμία εταιρεία δε θα βγάλει τα περισσότερα χρήματα. Θέλουν όμως πάση θυσία να το έχουν διότι από αυτό θα εξαρτηθούν οι πωλήσεις των mid και low range κομματιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...