Προς το περιεχόμενο

Παγώνει το PC

gxyp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα..

Πάω να ανοίξω το pc και ενώ φαίνεται να ανοίγει κανονικά ακούγεται ένα μπιπ μπιμπ και η οθόνη παραμένει σβηστή..Μετά απο καμία 10αρια επαννεκινήσεις ξεκίνησε κανονικά!! Επίσης καμιά φορά παγώνει και χρειάζεται restart...

Αny ideas????

Δημοσ.

λοιπόν μεγαλέ πες μου αν σου σβηνει ο πισι ενω δουλευεις αν γινεται κι αυτο ανοιξετον και δεσ τις επαφες τις ραμ το ειχα και εγω στο παλιο πισι και αυτο εφταιγε ...δοκιμασετο

Δημοσ.

Αυτα τα μπιπ μπιπ που ακούς φίλε μου δεν είναι τυχαία ήχοι ! Το πισι δυστυχώς δεν κάνει τίποτα για πλάκα...

Είναι Κώδικες λάθους. Ακου προσεχτικά και άνοιξε το μάνιουαλ. 2μπιπ σημαίνει κάτι... 3 κάτι άλλο... Εξαρτάται πάντα απο τη ΜΟΒΟ..

Δες γκούγκλ : "motherboard beep codes".

Αφού δεν ανάβει η οθόνη είναι μάλλον η κάρτα. Καθάρισε τις επαφές. Τσέκαρε και τη ΡΑΜ.. Αυτα :)

Δημοσ.

πιθανολογώ τροφοδοτικό...

δοκίμασε με ένα άλλο, (δανείσου στην ανάγκη), και μην παίζεις και πολύ με αυτό...

υπάρχει κίνδυνος να σου διμιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα, (αν φταίει αυτό φυσικά)...

Δημοσ.

Τσέκαρε ραμ,τροφοδοτικό, σύνδεσε ξεσύνδεσε σκληρό δίσκο. Εάν δεν πιάσει τίποτα απο όλα αυτά ρίξε ένα φορμάτ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Τώρα το πρωί θα το πάω στο Πλαίσιο να το τσεκάρουν, αλλά επειδή υποψιάζομαι οτι μάλλον είναι θέμα κάρτας γραφικών επειδή ο ήχος που κάνει είναι ένα μακρύ και 2 "κοντά" μπιπ, θα ήθελα μια γνώμη σχετικά με ποιά κάρτα γραφικών να πάρω. Οι ανάγκες μου σε ότι αφορά γραφικά είναι μόνο στο WOW άντε και καμιά ταινία..Η οθόνη μου είναι μια Lg 19 και η προηγούμενη μου κάρτα είναι Asus EN6600 κάτι τέτοιο!! Παρακαλώ για όσο πιο οικονομικη πρόταση μπορείτε... :) Ευχαριστώ!!!

Υ.Γ: Επίσης θα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη!! :)

Δημοσ.

Αν λογικα δεν το κανει συνεχεια κατι δεν θα εχει κουμπωσει σωστα. Οποτε βγαλτα και βαλτα ολα παλι. Δεν νομιζω να χρειαζεται να πας στο Πλαισιο να πληρωσεις για service

Δημοσ.

Κοίτα aris, έβγαλα μνήμες τις έβαλα σε όλες τις πιθανές διατάξεις, έβγαλα κάρτα γραφικών δοκίμασα, την ξαναέβαλα, έλεγξα συνδέσεις του σκληρού μέχρι και την κάρτα τηλεόρασης έβγαλα αλλά τίποτα..Ξανά τα ίδια..Η μόνη περίπτωση που δεν έκανε το θόρυβο ήταν όταν έβγαλα και τις 2 μνήμες αλλά τότε δεν έκανε σχεδόν τίποτα!! Δεν νομίζω οτι μου μένει κάτι άλλο να κάνω εγώ.. :(

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά λύθηκε το πρόβλημα..Πήγα Πλαίσιο μου άλλαξαν μνήμες και κάρτα γραφικών και μέσα σε 10 λεπτά είχα φύγει! Όλα μέσα στην εγγύηση και τα παιδιά εκεί πολύ εξυπηρετικά παρά τον χαμό που γινόταν..

+1 για το service του Πλαίσιο Ηρακλείου!!!

Υ.Γ. : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=973904 λέει τίποτα?? Ουσιαστικά μόνο WOW παίζω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...