sigko Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ D-LINK ΜΕ ΤΟ ROUTER ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ MANUALΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ!ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟ MANUAL ΛΕΕΙ..ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ D-LINK ΜΕ ΤΟ ROUTER ΧΩΡΙΣ SWITCH, ΣΤΗΝ ETHERNET ΘΥΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ PC XP ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ROUTER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ D-LINK. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟ D-LINK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΕΝΑ LAPTOP VISTA... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ INTERNET. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Υ.Γ. ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ SWITCH ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 καλως ηρθες στο φορουμ.α.οχι με κεφαλαια.β.αν το d-link εχει 4 ethernet εσυ 8α δωσεις στο ντι-λινκ μια διαφορετικη ip απο αυτην που εχει το siemens δηλαδη 8α του δωσεις την 192.168.1.2 μετα 8α κλεισεις τον dhcp απο το d-link και με καλωδιο ethernet 8α βαλεις το siemens πανω στο d-link σε μια απο τις ethernet.και ολα 8α παιξουν.siemens 192.168.1.1 d-link 192.168.1.2
sigko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το ντι λινκ εχει μια ethernet. Εγω τωρα ειμαι συνδεδεμένος με usb με το siemens. Οποτε τη θυρα ethernet θα τη συνδεσω με αυτη του ντι λινκ.Θα το δοκιμάσω και θα σου πω το αποτελεσμα φιλε! Θα δωσω αυτες τις ip και θα δοθμε τι θα γινει.Σε ευχαριστω πολυ παντως!!
sigko Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το ντι λινκ εχει μια ethernet. Εγω τωρα ειμαι συνδεδεμένος με usb με το siemens. Οποτε τη θυρα ethernet θα τη συνδεσω με αυτη του ντι λινκ. Τελικα το εκανα και δεν μπορω να δω το ντι λινκ απο το router... πρεπει να δηλωσω την ip του στο router απ' οτι καταλ. το εκανα και τπτ! τι αλλες ρυθμισεις πρεπει να κανω? Μάλλον στο router...Σε ευχαριστω πολυ παντως!!
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 an exei μια ethernet που γραφει wan ή internet τοτε δεν 8α κανεις αυτο που ειπα αλλα δομιμασε.δωσε στο siemens 10.0.0.138 kai χωρις να κλεισεις τονdhcp του συνδεσε το πανω στο d-link.και δοκιμασε να δεις αν εχεις ιντερνετ.δεν 8α πειραξεις τιποτε αλλο.στο pc οι ip 8α ειναι στο αυτοματο.αν δεν πετυχει με 10.0.0.138 δοκιμασε με 192.168.1.2 αν το δ-λινκ ειναι 192.168.1.1 δηλαδη να ειναι στο ιδιο δικτυο.με ενα απο τα 2 8α πρεπει να πετυχει.το usb 8α καταργηθει μετα αφου 8α μπενεις wireless.
sigko Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 αυτη τη στιγμή το ντι λινκ εχει 192.168.1.3 και το siemens 192.168.1.1.στο ντι λινκ το ethernet port γραφει lan. στο siemens γραφει ethernet. το pc δεν εχει ασυρματη καρτα δικτυου για να δυνδεθει ασυρματα. Οποτε με το usb θα συνεχιζει να ειναι συνδεδεμενο με το ρουτερ, και αυτο με το ντι λινκ για να εκπεμπει το δικτυο στο laptop. Θα το δοκιμασω με οτι μου ειπες και θα σου πω τ' αποτελεσματα! Παντως σ' ευχαριστω πολυ!!! Να' σαι καλα για τη βοηθεια!!!΄ Αλήθεια, αν επιτρεπεται, αν θες απαντας, ασχολισε απο χομπυ ή εχεις σπουδασει κατι σχετικό?
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 σημερα ειδα κατι παρομοιθο με usr router 9112 kai usr wireless οπως το ντι λινκ σου .ειχε 8υρα λαν.δοκιμασε το και πες μας .δεν κλεινεις dhcp δεν πειραζεις τιποτα.το wireless 8α πρεπει να μην φαινεται λογικα. οσο για την δευτερη ερωτηση σου εχω τελειωσει τεχνικοσ εφαρμογων πληροφορικησ δικτυων και αυτοματισμων γραφειων που μονο τεχνικος δεν εβγαινες.ιεκ ηταν αυτο και ηταν αχρηστο.προγραμματα εκανες πιο πολυ .κατα τα αλλα ξεκινησε σαν χομπι στα 9 περιπου και δουλευα για 2-3 χρονια τεχνικοσ pc και λιγοδικτυα και τωρα se isp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.