Προς το περιεχόμενο

Sharkoon cold cathode μπλε λαμπες

orck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα απο το e-shop τις λαμπες Sharkoon CCFL

ειναι οι μπλε λαμπες

τια αναψα προσφατα και ειδα οτι παραγουν αρκετα εντονο μπλε φωτισμο (καλο αυτο) αλλα μου φανηκε σαν να μου κουρασε τα ματια καπως

πως μπορουμε να μαθουμε εαν εκπεμπουν σε υπεριωδη ακτινοβολια; πολοι γραφουν οτι ειναι uv αλλα οι περισοτεροι εννοουν οτι βγαζουν ενα μπλε χρωμα

Δημοσ.

ρε τι έχετε πάθει όλοι με τα Uv αυτά σας πείραξαν τόσα τρώμε κάθε μέρα ο ίδιος ο ήλιος μας ψήνει καθημερινά

αδερφέ φυσικό είναι να σε κούρασαν αν τις κοιτάς συνεχεία τι νομίζεις πως θα γίνει....

Δημοσ.

καλα δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο που λες

απλα θα ηθελα να ξερω με σιγουρια εαν ειναι η οχι

το προβλημα μου ειναι οτι πολοι γραφουν το uv χωρις να ειναι αληθινο απλα επειδη ειναι πολυ cool γενικα το uv και το blacklight

ρε τι έχετε πάθει όλοι με τα Uv αυτά σας πείραξαν τόσα τρώμε κάθε μέρα ο ίδιος ο ήλιος μας ψήνει καθημερινά

αδερφέ φυσικό είναι να σε κούρασαν αν τις κοιτάς συνεχεία τι νομίζεις πως θα γίνει....

Δημοσ.
καλα δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτο που λες

απλα θα ηθελα να ξερω με σιγουρια εαν ειναι η οχι

το προβλημα μου ειναι οτι πολοι γραφουν το uv χωρις να ειναι αληθινο απλα επειδη ειναι πολυ cool γενικα το uv και το blacklight

όχι δεν είναι uv οι λάμπες αυτές που λες Uv αν έχεις δει υπάρχει μόνο ένα χρώμα ; να το πω έτσι και είναι αυτό το περίεργο στην όψη μοβ και πάλι όμως δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα εγώ τύπωνα πλακέτες σε λάμπα Uv 60Watt για αρκετό καιρό και δεν έπαθα κάτι οκ αν τις έχεις να ρίχνουν όλο το φως τους πάνω σου τότε μετά από 30-40-50 χρόνια κάτι θα πάθεις λάμπα Uv για pc είναι 3watt που αν κάθεσαι σε απόσταση 15-20 εκατοστά δεν σε πιάνει καν η ακτινοβολία που βγάζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...