Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για καρτα γραφικων!!!

stavnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πονοκεφαλιασει ψαχνοντας καρτα γραφικων για τον η/υ μου.η μητρικη μου δεχεται agp καρτα γραφικων και ειμαι αναμεσα σε δυο....την xfx geforce 7900gs 512mb....και....την sapphire ati x1950pro 512mb!!!!θα ηθελα καποια γνωμη σχετικα με αυτες τις καρτες γραφικων συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα και αν υπαρχει κατι καλυτερο σε ιδιο επιπεδο τιμης!!!ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε!!!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αδερφέ κι εγώ τον ίδιο πονοκέφαλο έχω! Κι αν ο vatos_locos ή κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, έχω P4 3.0Ghz 800FSB, 1GB ddr ram, Abit AI-7 mobo (εξαιρετικό κομμάτι), 300GB SATA δίσκο, 400W PSU. Βασικά αυτές είναι οι μόνες αξιοπρεπείς AGP που απέμειναν στην αγορά. Κι η 7600GT...

Δημοσ.
7900 για εσένα Vampire λόγω psu και με λίγο Oc στον επεξεργαστή θα είναι πολύ καλύτερα η κάρτα ;)

Να ρωτήσω λίγο ρε παιδιά, εγώ με Pentium 4 3,4Ghz (το υπόλοιπο hardware του pc μου είναι κάτω) αν βάλω την 7900GS, θα την σηκώσει το σύστημά μου; AGP δίαυλος.

Δημοσ.

Με ψιλοστεναχώρεσες. Η ΑΤΙ δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει? 400W με έναν μόνο δίσκο και μαμά ρεύματα σε RAM-CPU δεν φτάνει?? Που φτάσαμε φίλε μου.. Σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας! :D

Δημοσ.

θα φτάσει αλλά μην το ρισκάρεις θα φας και φρένο από τον cpu σου για τα watt μην παραπονιέσαι εδώ εμείς με 750 και με λίγο oc 4-5 δίσκους χάνουμε το μπούσουλα η ΔΕΗ πρέπει να γράψει επιγραφή έξω από τα κτήρια της "σας ευχαριστούμε που έχετε μεγάλα τροφοδοτικά...."

Δημοσ.

Γιατί παρ' όλο που σε εμπιστεύομαι κάτι μέσα μου με τρώει να χτυπήσω την 1950? Υπ' όψην ότι απ' τα παιδιά που πήρα το τροφοδοτικό με είπαν ότι, μετρημένα, από τα 405W ονομαστικά δίνει 395 (ή 400) πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι έχει καλά αποθέματα ισχύως. Βασικά θα ρωτήσω κανέναν με παρόμοιο όχημα να με πει εντυπώσεις. Άντε τώρα βραδυάτικα να παίρνεις σβάρνα να κοιτάς υπογραφές..! :-)

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές που μου δίνεις!

Δημοσ.
ναι μια χαρά θα είσαι :-)

Σίγουρα έτσι; γιατί ένας φίλος, σε ένα Post που είχα κάνει πριν κάνα μήνα(τότε φλερτάριζα έντονα με την 7900gs:lol:, τώρα μάλλον full upgrade θα κάνω), ήταν τελείως κατηγορηματικός, και έλεγε ότι θα αντιμετωπίζω συνέχως κολλήματα, κοινώς bottleneck

Δημοσ.
Σίγουρα έτσι; γιατί ένας φίλος, σε ένα Post που είχα κάνει πριν κάνα μήνα(τότε φλερτάριζα έντονα με την 7900gs:lol:, τώρα μάλλον full upgrade θα κάνω), ήταν τελείως κατηγορηματικός, και έλεγε ότι θα αντιμετωπίζω συνέχως κολλήματα, κοινώς bottleneck

την 7900gs την έχω τώρα στον celeron αν δεις στην υπογραφή μου :P με p4 πάει μια χαρά καταναλώνει λιγότερα από την Χ1950 είναι πιο κρύα και πιο ήσυχη κάρτα ;) και τρώει και περισσότερο overclock :-)

Δημοσ.
την 7900gs την έχω τώρα στον celeron αν δεις στην υπογραφή μου :P με p4 πάει μια χαρά καταναλώνει λιγότερα από την Χ1950 είναι πιο κρύα και πιο ήσυχη κάρτα ;) και τρώει και περισσότερο overclock :-)

Ευχαριστώ ρε Vatos με εμψύχωσες...:-), μπόρει να την πάρω και να περιμένω μέχρι να βγουν οι 9χχχ για να κάνω full upgrade:-D

Δημοσ.

:P πάνω κάτω πια μιλάμε για 2 ~ ισοδύναμες κάρτες εγώ θα διάλεγα την Nvidia για αυτά που προανέφερα όπως και έτσι έκανα και με πήγε πολύ καλά την πλάκωσα στο oc και έπαιξα και crysis άνετα μαζί της ;)

έτσι όπως το σκέφτεσαι είναι σωστό καλύτερα μια midrange κάρτα τώρα και αργότερα μια μεγάλη με καλύτερο σύστημα ;)

Δημοσ.
πιο είναι το τροφοδοτικό σου μετρημένο κομματάκι δύσκολο δεν τα μετράς έτσι εύκολα τα τροφοδοτικά :P

Κοίτα, δε με χαλάει κι η 7900GS απλά μου ' κατσε η άλλη. Προτείνεις με 256 ή 512?. Όσο για το crysis, το είδα να παίζει σε laptop 3ετίας με 1,8 centrino, 1 GB ram και ATI 9000pro (δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο) 128ΜΒ, και έπαιζε μια χαρά με λογικές εννοείται ρυθμίσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...