Προς το περιεχόμενο

Απορια για update bios στην HD3870

sarksoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους προχθες ειχα θεσει ενα θεμα για αγορα καρτας τελικα πηρα την sapphire HD3870 κ επειδη κ μενα μου ανεβαζει 80c σε full load θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου εξηγηση για το update στο bios κ για την ρυθμιση του ανεμιστηρα!Ευχαριστω για την κατανοηση!

Εντυπωσεις απο γραφικα παρα πολυ καλες!!

Δημοσ.

Μην βαλετε το νεο bios(.71), δεν θα δειτε διαφορα στον ανεμιστηρα

Εμενα πηγε μεχρι 35%, που παλι ειναι πολυ λιγο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά φοβερά τα φορουμ σας. Εύγε. Τώρα στο θέμα μας.

1) Εγώ χρησιμοποιώ το Ati Tool 0.27 νομίζω μία έκδοση beta3. Έχω πλήρη έλεγχο του fan speed το οποίο τρέχει στο 99 %, μιας και η ολοκαίνουρια Sapphire HD3870 512MB, τρέχει σίφουνας υπερχρονισμένη στα 864.00 και 1179.00 για Core και Memmory Clocks αντίστοιχα. Οπότε για τον φίλο που έλεγε κάτι για το Riva TUner ότι πήγαινε το fan speed μέχρι ένα μικρό σημείο μόνο, με το Ati Tool την συγκεκριμένη έκδοση, πρέπει να λυθεί το πρόβλημα.

2) Έχει κάτι περισσότερο να μου προσφέρει κάποια έκδοση του Ati Tool άλλη ή κάποια έκδοση του Riva Tuner, δεδομένης της κάρτας μου?

3) Φόρτωσα και καλλά το hotfix της Ati για το Crysis. Λέω ''και καλλά'' γιατί κατά το φόρτωμα μου τα έβγαλε όλα ότι είναι λέει ήδη ok. Σαν να μην έκανε καμιά αλλαγή. Τρέχω τους πιο πρόσφατους Catalyst από το site της Ati. Heeeelp!!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε geo7dlx επειδη εχουμε την ιδια καρτα γραφικων, της εκανες overclock στα 864.00 και 1179.00 με το default ανεμηστηρακι η το αλλαξες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...