^XRHSTOS^ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και από μένα. Πήρα την Samsung 206BW χθες. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να τη συνδέσω στο dvi ώστε να παίξει όπως κάνει ήδη με τη σύνδεση sub? Η κάρτα video είναι η RADEON 9100. Φυσικά έχει έξοδο dvi αλλά την συνδέω έτσι και δεν παίζει. Πρέπει να κάνω κάτι? Πιστεύω η κάρτα να μην έχει πρόβλημα. Ευχαριστώ
christos.p25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 αν την συνδέσεις με dvi κάνε restart τον υπολογιστή σου για να δείξει σήμα στην οθόνη.
^XRHSTOS^ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ Χρήστο. Έχω και μία άλλη ερώτηση, μου δείχνει ότι παίζει σε ανάλυση 1024χ68 και δεν έχει πρόσβαση στο μενού της να το αλλάξω εφόσον μπορεί να παίξει παραπάνω. Για αυτό τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ
REALZEUS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Θα πρέπει να μπεις από τον Πίνακα Ελέγχου και να πας στις Ιδιότητες Οθόνης και από εκεί να το αλλάξεις. Εναλλακτικά, Δεξί Κλικ στο Desktop και μετά Ιδιότητες και Ρυθμίσεις.
^XRHSTOS^ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ φίλε μου. Όμως τα δείχνει πάρα μα πάρα πολύ μικρά όλα. Καλύτερα να μείνω στην 1024χ768 Ευχαριστώ
REALZEUS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Όπως σε βολεύει αλλά πάντα στις LCD είναι προτιμότερο να εργάζεσαι στην native resolution. Τα panels τους είναι κατασκευασμένα με συγκεκριμμένο αριθμό pixels και οποιαδήποτε άλλη ανάλυση προσομειώνεται απλά και έτσι χάνει σε ευκρίνεια. Η native resolution της 206BW είναι 1680χ1050 pixels και είναι προτιμητέο να την δουλεύεις σε αυτή την ανάλυση.
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 παιξε στα xp με accesibility wizrad εχω την ιδια και καταλαβαινω τι λες Επισης στους browsers με ctrl και scroll εχεις μεγεθυνση. Σε αλλες αναλυσεις χαλαει η ευκρινια και η γεωμετρια της απεικονησης
drillgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Βαλε οπως και να χει στο desctop την native αναλυση. Επισης βαλε dpi 120 και θα εισαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.