Προς το περιεχόμενο

Vaio FZ21M απορία!

badoun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χιιιιιιιιλια συγνώμη που ανοίγω καινούριο θέμα,αλλα με "τρώει".Σας παρακαλώ πολύ,όποιος έχει το εν λόγω λαπτοπ αν θέλει ας κάνει μία δοκιμή να δω κι εγώ αν όντως παρουσιάζεται σε όλα τα FZ21M αυτό το "πρόβλημα" με το πληκτρολόγιο!2-3 δετερόλεπτα θα σας πάρει και θα έχετε βοηθήσει έναν συνάνθρωπο!(Πολύ τραγικός γίνομαι νομίζω αλλα τέσπα...)

Στην επιφάνεια εργασίας κάντε ένα κλικ στο πάνω αριστερά εικονίδιο έτσι ώστε απλά να το επιλέξετε.Μετά πατήστε το Α+αριστερό βελάκι κι ενώ έχετε πατημένα αυτά,πατήστε το κάτω(δηλαδή έτσι θα είναι πατημένα και τα 3 πλήκτρα ταυτόχρονα).Η ερώτησή μου είναι,θα επιλεγεί το απο κάτω εικονίδιο?Αν δεν επιλεγεί τότε δεν έχει πρόβλημα μόνο ο δικός μου υπολογιστής.Αλλά αν επιλεγεί,θα ξέρω οτι θα μπορώ δικαιολογημένα να απαιτήσω να μου αλλάξουν το πληκτρολόγιο.

Και πάλι συγνώμη που άνοιξα καινούριο θέμα!Ζητώ την κατανόησή σας!!

Δημοσ.

Πάντως είναι χαζό αυτό!Τεόλος πάντων!Οπότε το USB είναι η μόνη λύση αν θέλω να παίξω κανένα παιχνιδάκι!!Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Μου έφυγε ένα αγχος!

Δημοσ.

Σε εναν φορητο που εχω μπροστα μου αλλης μαρκας (απλα για συγκριση το αναφερω) δεχεται και μεχρι 5 πατημενα πληκτρα μαζι.Παταω A+S+D+F+κατω βελακι και παει στο απο κατω εικονιδιο.

Αν πατησω A+S+D+F+G+κατω βελακι δεν παει.

Eιναι 3 χρονων φορητος ,αλλα δεν παιζει παιχνιδια!

Δημοσ.

Λοιπον το ξαναδοκιμασα, αλλα τωρα μπερδευτηκα!

Πατησα μαζι 6-7 πληκτρα μαζι με το κατω, και τωρα το δεχτηκε!Ομως, ξαναεκανα παλι το ιδιο με το κατω και δεν το δεχτηκε, ενω δεχτηκε οταν πατησα το πανω.

Καρα-λολ!

Δημοσ.

Ναι το ξέρω!Αν θυμάσαι,στο ποστ που έκανα στο vaio users είπα οτι δεν δουλεύουν μερικοί συνδυασμοί!Όχι γενικα 3 πλήκτρα.Ας πούμε το Α+αριστερά + πάνω δουλεύει μια χαρα ενώ το ίδιο με κάτω όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...