hackergr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εχω xp x64 εδω και 6 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα Το μονο που με προβληματησε ηταν τα drivers για κατι παλιες pci συσκευες αλλα ακομα και γι αυτεσ βρηκα προσωπικα με τα απο 5 χρονια xp 32bit τα 64 τα βρησκω ποιο γρηγορα και ποιο σταθερα βεβαια και να θελα δεν μπορω να βαλω 32αρια πλεον γιατι: 1.Εχω 4GB Ram 2.Εχω εναν server για δοκιμες ο οποιος τρεχει μονο σε 64ρι λειτουργεικο P.S:Δεν βαζω με τιποτα vista δεν προσφερουν τιποτα χρησιμο και βαρενουν το συστημα μου
neofix Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Παιδια μπορω να τα εγκαταστήσω τα XPχ64 αν εχω Intel Core 2 Duo E4500;
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Παιδια μπορω να τα εγκαταστήσω τα XPχ64 αν εχω Intel Core 2 Duo E4500; κανονικά και με το νόμο....
Blackman Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 κανονικά και με το νόμο.... κανονικά ναι...με το νόμο όχι αν είναι σπασμένα...lol
neofix Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 κανονικά ναι...με το νόμο όχι αν είναι σπασμένα...lol Δηλαδής;;;
1000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 τα 64 τα βρίσκω ποιο γρήγορα και ποιο σταθερά P.S:Δεν βάζω με τίποτα vista δεν προσφέρουν τίποτα χρήσιμο και βαραίνουν το σύστημα μου Θα συμφωνήσω. Με τίποτα δε θα γύριζα ξανά σε 32bit και προς το παρόν ούτε να ακούω δε θέλω για svista !!
vtisedan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Επειδη και εγω 4 giga ram εχω και θα πρεπει να παω σε 64bit αναγκαστικα εβαλα τα vista 64bit.Ειδα οτι στα παιχνιδια πολυ καλυτερα ηταν τα xp32bit sp3.Οποτε σκεφτομαι για xp 64bit.Υπαρχει πιθανοτητα να αποδοσει χειροτερα με τα xp64bit στα παιχνιδια απο οτι τα xp32bit sp3? Γιατι σε online search κατι τετοιο παιζει....(xp32bit+sp3 > xp64bit sp2)
Χρήστος15 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Γειά σας μόλις ανοιγω το pc μπαινω κανονικά και μόλις μπαινω στην επιφάνει εργασείς λέει σφάλμα η οδηγεια ....έκανε αναφορά στη μνήμη στο .... η μνήμη δεν ήταν δυνατή να είναι read πατάω ok αλλα τπτ ξανα βγαίνει!!
parapougaios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδια.... Θα ηθελα την βοήθειά σας.Έχω εγκαταστήσει στο Η/Υ μου τα windows xp sp2....κατεβασα τα windows xp sp3 και δεν μου κανει install.έχει προβλημα λεει με την γλωσσα....όποις γνωρίζει ας μου στειλει....ευχαριστώ!!!!
george88d Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Μια απορία....μπορω τωρα πια να κανω αναβαθμιση απο 32μπιτ σε 64μπιτ online??
laskos0 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα παιδια....Θα ηθελα την βοήθειά σας.Έχω εγκαταστήσει στο Η/Υ μου τα windows xp sp2....κατεβασα τα windows xp sp3 και δεν μου κανει install.έχει προβλημα λεει με την γλωσσα....όποις γνωρίζει ας μου στειλει....ευχαριστώ!!!! αν και off-topic αυτό που ρωτάς,σου απαντάω..Προφανώς έχεις κατεβάσει sp3 διαφορετικής γλώσσας από τα windows που έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου...κατέβασε τη σωστή
paranoid_gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Παιδια επειδη μιλατε για διαφορες 64 και 32.εγω λεω 32!!!και εχω καθε λογο να το λεω απλα και μονο οτι εχω εδω και 2 μηνες περασμενα στο laptop windows vista x64 ultimate και απο τισ πρωτες μερες κιολας αρχιζαν να μου βγαζουν προβληματα!!αρχικα ελεγε οτι το φλασακι μ ειναι χαλασμενο και δεν το διαβαζε.το βαζω να το δοκιμασω και σε ενα σταθερο υπολογιστη που εχω και τι να δω???οτι το φλασακι δουλευε και δουλευει κανονικα.αργοτερα δεν μ επιανε το ποντικι(το usb οχι του laptop).απο εχθεσ δεν μου αναγνωριζει τον εξωτερικο σκληρο.δηλαδη δεν ξερω τι αλλο να περιμενω!!! ασε που και το πω εγινε πιο αργο!!αργει περισσοτερο να ανοιξει και να κλεισει και ειναι γενικα πιο αργος και απο ριπλει Γι΄αυτο μην ακουσω κανεναν να βαλει 64 θα του κοψω τα χερια ειναι αμαρτια πια!!!!
loumbas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Επειδή με ενδιαγέρει και εμένα το θέμα. Στα 64μπιτα παίζουν οι εφαρμογές 32μπιτ; Και μαζί με όλα τα άλλα εγώ έχω 4GB RAM. Μήπως με συμφέρει τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.