Προς το περιεχόμενο

προβλημα με creative zen 2gb

gdriver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα χρονια πολλα.αγορασα 1 zen 2gb και δε μπορω να κανω seek σε τραγουδια.δηλαδη να το παω πιο μπροστα η πισω το τραγουδι.τα κομματια ειναι σε mp3 192kbps.τα εβαλα στο zen μεσα απο ''υπολογιστης-my zen-drag n drop''μηπως τα βαζω αλλιως για να μου κανει seek στα τραγουδια.δε μπορω να το λυσω με τιποτα.κανω seek to στο τραγουδι κ τιποτα.παταω παρατεταμενα το πληκτρο του fastforward αλλα τιποτα.τι κανω λαθος ή τι προβλημα εχει το zen?εχω κανει update το firmware στο τελευταιο αλα τιποτα.οποιοσ μπορει τον ευχαριστω.

Δημοσ.

Στο δικό μου Zen Stone Plus (στα 2 gb κ αυτό) κάνει κανονικά seek σε όλα τα τραγούδια. Σε μερικά μου μπλόκαρε στην αρχή αλλά μετά το έκανε κανονικά. Μήπως είναι τα mp3 που βάζεις?

Δημοσ.

δυστυχώς δεν ξέρω τι φταίει-μπορεί να φταίει....υπόθεση έκανα πριν :-(

Μάλλον χρειαζόμαστε γνώσεις από κάποιον που ξέρει για codecs mp3 κλπ....

Τουλάχιστον βρήκες την πηγή του προβλήματος!

Δημοσ.

απλωσ θελει να περασω τα τραγουδια απο το προγραμμα του.επισης θελει μικροτερη αναλυση.αυτο μου ειπε και εκπροσωπος της creative.οταν εχεις μεγαλη αναλυση η μπαταρια κραταει λιγοτερο και αν κανεις seek τοτε ελαττωνεται και αλλο,γ'ιαυτο και απενεργοποιει το seek.ευχαριστω για τη βοηθεια σου.

Δημοσ.

Άκου εκεί....εμένα για να σώζει ενέργεια απλά σβήνει την οθόνη στα 5 sec....τι να πει κανείς.

Έβγαλες άκρη και αυτό είναι που μετράει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...