gdriver Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 καλημερα χρονια πολλα.αγορασα 1 zen 2gb και δε μπορω να κανω seek σε τραγουδια.δηλαδη να το παω πιο μπροστα η πισω το τραγουδι.τα κομματια ειναι σε mp3 192kbps.τα εβαλα στο zen μεσα απο ''υπολογιστης-my zen-drag n drop''μηπως τα βαζω αλλιως για να μου κανει seek στα τραγουδια.δε μπορω να το λυσω με τιποτα.κανω seek to στο τραγουδι κ τιποτα.παταω παρατεταμενα το πληκτρο του fastforward αλλα τιποτα.τι κανω λαθος ή τι προβλημα εχει το zen?εχω κανει update το firmware στο τελευταιο αλα τιποτα.οποιοσ μπορει τον ευχαριστω.
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Στο δικό μου Zen Stone Plus (στα 2 gb κ αυτό) κάνει κανονικά seek σε όλα τα τραγούδια. Σε μερικά μου μπλόκαρε στην αρχή αλλά μετά το έκανε κανονικά. Μήπως είναι τα mp3 που βάζεις?
gdriver Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 δηλαδη?τι mp3 να βαλω?ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση
gdriver Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 φιλε μου ειχεσ απολυτο δικιο.φταινε τα mp3.τα wma τα κανει seek κανονικα.τωρα πρεπει να λυσω τα mp3.
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 δυστυχώς δεν ξέρω τι φταίει-μπορεί να φταίει....υπόθεση έκανα πριν Μάλλον χρειαζόμαστε γνώσεις από κάποιον που ξέρει για codecs mp3 κλπ.... Τουλάχιστον βρήκες την πηγή του προβλήματος!
gdriver Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 απλωσ θελει να περασω τα τραγουδια απο το προγραμμα του.επισης θελει μικροτερη αναλυση.αυτο μου ειπε και εκπροσωπος της creative.οταν εχεις μεγαλη αναλυση η μπαταρια κραταει λιγοτερο και αν κανεις seek τοτε ελαττωνεται και αλλο,γ'ιαυτο και απενεργοποιει το seek.ευχαριστω για τη βοηθεια σου.
ApSiMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Άκου εκεί....εμένα για να σώζει ενέργεια απλά σβήνει την οθόνη στα 5 sec....τι να πει κανείς. Έβγαλες άκρη και αυτό είναι που μετράει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.