princeofdeath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 θα ηθελα να μου προτεινετε tv tuners μεχρι 50 ευρω θελο να βλεπο κανονικη τηλεοραση (μεγκα,σταρ κτλ.) και filmnet και κατα προτημισει απο το ε-σοπ :-D:-D ευχαριστω για τον χρονο σας
saxon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Βγάλε τη λέξη νοβα απο το ποστ σου μη σε πάρουν στο ψιλό και βρεθείς στο πάνθεον με τα κουφά threads. Μήπως ενοείς τα επίγεια filmnet/supersport;
princeofdeath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 ξερεισ και αμα με βαλουν στα κουφα του ινσομνια θα μου κανουν τεσπα. αμα ξερει κανεις απο tv tuner ας βοη8υσει
nikan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Για filmnet το chipάκι πρέπει να είναι BT878 σαν αυτό (HAUPPAUGE WINTV EXPRESS) που έχει το e-shop, όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία της Hauppauge (Express_Board). Xρειάζεσαι και ξεχωριστό πρόγραμμα το οποίο μπορείς να βρείς στο διαδύκτιο (υπάρχουν αρκετά).
princeofdeath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 δεν εχει τηλεχειρηστιριο αφτι ι καρτα??
nikan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 δεν εχει τηλεχειρηστιριο αφτι ι καρτα?? Μάλλον όχι. Με τηλεχειριστήριο έχει τα: CRYPTO PC TV RADIO IV CRYPTO MPEG 4 PC TV RADIO τα οποία όμως δεν ξέρω τι τσιπάκι έχουν και τι εικόνα θα σου δώσουν. Οι οδηγοί πάντως που δινει η Crypto στην ιστοσελίδα της είναι για BT878.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.