smilefreeware Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 φίλε smilefreeware, ο επεξεργαστής σου τι σχέση έχει με το insomnia και το net και αν σου πέφτουν βαριά, καμία σχέση διαχώρισέ τα Οταν ανοίγω σελίδα του insomnia η cpu κτυπάει 100% και καθυστερεί μέχρι να μου τη δώσει όλη.
LiKBeAsT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Απορια @ parsifal αλλα και σε ολους τους αλλους: Στα χαρακτηριστηκα ενος επεξεργαστη αναφερονται τα IPC Instructions Per Cycle ? Επισης η ταχυτητα σε GHz που δινουν οι εταιριες αναφερονται στον ενα πυρηνα ετσι?
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Στα χαρακτηριστηκα ενος επεξεργαστη αναφερονται τα IPC Instructions Per Cycle ? Από μία πρόχειρη αναζήτηση δες αυτό το αρθράκι. Επισης η ταχυτητα σε GHz που δινουν οι εταιριες αναφερονται στον ενα πυρηνα ετσι? Ναι.
Meredoth Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Οταν ανοίγω σελίδα του insomnia η cpu κτυπάει 100% και καθυστερεί μέχρι να μου τη δώσει όλη. Κατί αλλό θέμα εχείς σίγουρα. Δεν μπορεί να σου πίγενει 100% cpu από το browsing με καμία παναγία
parsifal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Για το CPU usage δείτε αυτό το post του Eusebius...
fotis60 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Για το CPU usage δείτε αυτό το post του Eusebius... Παιδες τα οι παραπάνω πληροφορίες ειναι τελειες. Απλως μια ερωτηση για το τι επεξεργαστη πρεπει να παρω. Αν και δεν ξερω πολλα απο το χτίσιμο του hardware, δουλευω μαλλον καποια βαρια προγραμματακια, και πολλα ταυτόχρονα. Προς το παρον εχς εναν μονοπυρινο στα 3.2Ghz, αλλα συνεχεια καταρέει! Σε μερικα προγραμματα καταρέει και μονο με αυτα.. πχ το After Effects της Adobe CS4. Η το Adobe Premier. Επίσης το pc μου έχει κάρτα για συστημα παρακολούθησης χωρων που δουλευει συνεχως, αλλα όταν είναι να δουλεψω το after effects το κλίνω αλλα και παλι σκουρα. εχω 4gb Ram. Θέλω να αγοράσω έναν τετραπυρινο, εαν ανοιγω πολλά προγράμματα ή 1 βαρυ και καποια άλλα που τρέχουν backstage, θα τοποθετούνται αυτόματα σε άλλον πυρίνα? και ξερει κανεις εάν η σουίτα προγραμμάτων της Adobe ( Master Collection CS4) και το Pinnacle studio 12 Υποστηρίζoyn 2 πυρινους οι 4πύρινους!
ppetr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Προς το παρον εχς εναν μονοπυρινο στα 3.2Ghz, αλλα συνεχεια καταρέει! Σε μερικα προγραμματα καταρέει και μονο με αυτα.. Τα είπες όλα! Αυτό που θα πάρεις, ακόμα και διπύρηνο, θα είναι 10 φορές πιο γρήγορο από αυτό που είχες. Θέλω να αγοράσω έναν τετραπυρινο, εαν ανοιγω πολλά προγράμματα ή 1 βαρυ και καποια άλλα που τρέχουν backstage, θα τοποθετούνται αυτόματα σε άλλον πυρίνα? και ξερει κανεις εάν η σουίτα προγραμμάτων της Adobe ( Master Collection CS4) και το Pinnacle studio 12 Υποστηρίζoyn 2 πυρινους οι 4πύρινους! Θα πηγαίνουν σε κάποιο ελεύθερο. Ως κάτοχος τετραπύρηνου σου προτείνω τετραπύρηνο. Επιπλέον σε μια προσφορά για ένα πρόγραμμα επιδότησης, προτίμησα Quadcore αντί I5 (ο Ι7 απλησίαστος) Θα το καταλάβεις να κουράζεται μόνο όταν φτάσει το 100% (δηλ. και οι 4 full)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.