pan-pan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα Προσφατα αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο. Ο δισκος ειναι φορμαρισμενος σε fat32 και θελω να το αλλαξω εξαιτιας του οτι δεν υποστηρίζει αρχεια μεγαλυτερα των 4g. Θα ηθελα να μαθω σε τι τυπο αρχειων να τον φορμαρω δεδομενου οτι θελω: 1)Να τον βλεπουν τα mac os με read write support χωρις ταρζανιες και ταυτοχρονα να τον ψαχνει και το spotlight. 2)Να τον βλεπουν και τα win παλι χωρις ταρζανιες με read write support. 3)Να υποστηρίζει μεγαλα αρχεια 4)Κωδικοποιήσεις, ασφαλειες, κρυπτογραφήσεις και τετοια δεν με νοιαζουν. Ακουω προτασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δεν γίνεται ό,τι ζητάς παρά μόνο με "ταρζανιές". Είτε διαλέγεις NTFS και με "ταρζανιά" προσθέτεις NTFS support στο MacOS X... Eίτε διαλέγεις HFS+ και με "ταρζανιά" προσθέτεις HFS support στα Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Προτείνω να τον κάνεις HFS και να βάλεις στα windows το πρόγραμμα macdrive. To έχω και δουλεύει τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tarantino Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Προτείνω να τον κάνεις HFS και να βάλεις στα windows το πρόγραμμα macdrive. To έχω και δουλεύει τέλεια. Σωστος, και εγω αυτήν την λύση σου προτείνω φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Όντως, πολύ καλό το MacDrive αλλά είναι και "με λεφτά"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Είτε διαλέγεις NTFS και με "ταρζανιά" προσθέτεις NTFS support στο MacOS X... άλλη μια φορά....πώς γίνεται αυτό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 κοιτα μια αυτό, http://hackszine.com/blog/archive/2007/06/howto_readwrite_to_ntfs_drives.html?CMP=OTC-7G2N43923558 μερικοι λενε οτι δουλευει,το δοκιμασα στο δικο μου,αλλα δεν επαιξε. Τα παρακάτω δουλευουν 100% σο φαρ macFuse http://macfuse.googlecode.com/files/MacFUSE-Core-10.5-1.1.1.dmg ->για Leopard + NTFS-3G http://hem.bredband.net/unsound/ntfs-3g/NTFS-3G_1.1120-stable-catacombae.dmg Βάζεις πρωτα το macFuse(-restart) και στη συνεχεια βαζεις το NTFS-3G(-restart) Μετα την επανεκκινηση εχεις read/write support. καλη τύχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 ....thanx... και ένα ακόμα.... στο partition με vista που έχω...πως μπορώ να "δώ" το άλλο partition που έχει το leopard? (έχω κάποια files μέσα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Με macdrive φυσικα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 macdrive είναι πρόγραμμα που το φορτώνω στa vista? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ναι! (οκ το μήνυμά μου έχει πια10 χαρακτήρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.