Braveheart1980 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Οχι ρε φουστη μου! Πριν μια βδομαδα (ακριβως!) πηρα το hd dvd (σε usb του 360) & καμμια δεκαρια ταινιες hd dvd Λετε να γινει κανει καποια αναλογη κινηση απο την Toshiba?
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Κατατοπιστικότατο post όσον αφορά την εσωτερική κατανομή στο Hollywood. Απλά να αναφέρω (πηγή: www.iht.com ) ότι η παραγωγή αισθησιακών ταινιών για το 2006 ήταν 7.000 dvds. Πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει αρκετά μεγάλο κομμάτι της συνολικής "πίτας" παραγωγής dvd's.
akalos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ας επικρατησει οποιο θελει,δεν σκαω για τετοια πραγματα. προσωπικα με ενδιαφερουν τα εξης 1.να υπαρχουν τιτλοι στα video-club με Ελληνικου υποτιτλους(ικανος αριθμος καινουριων τιτλων) 2.να μπορω να κανω αντιγραφα ασφαλειας 3.να πεσουν οι τιμες σε ολη αυτην την διαδικασια(software+hardware) συμφωνα με τα παραπανω,κατα την γνωμη μου,θα αργησει η ωρα που θα παρω HD player. σε ενα χρονο και βλεπουμε,εξαλλου υπαρχει και η λυση του PC που παιζει τα ΠΑΝΤΑ.
disqualified Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 παντως εχω την εντυπωση οτι ειχα διαβασει οτι η βιομηχανια πορνο ταινιων ειχε ταχθει κατα του high definition λογω του οτι υπαρχουν και πολλοι κοντινες σκηνες και θα εινια ευδιακριτα ψεγαδια του σωματος. Παντως αν δε δω πρωτα δεν παιρνω θεση σε αυτο το φλεγον ζητημα
poscaman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 το ειχα διαβασει κι εγω αυτο καπου!φαινονται λεει οι ουλες (!!) απ'τις σιλικονες σε περιεργες ληψεις!!.
Slay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 και 16 εκατομμύρια Xbox360 που μπορούν με hd-dvd addon να παίξουν αντίστοιχα δισκάκια...άρα του κώλου κριτήριο είναι το PS3 για την επικράτηση ή όχι του blu-ray ναι μονο που και απο αυτα μερικες χιλιαδες εχουν πουληθει, και μετα απο αυτο το γεγονος τα βλεπω ειτε να δινονται για ψιουλα στο ebay ειτε να γινονται μουσιακα κομματια, χωνεψτε το η κινηση της sony να βαλει το blu-ray στο PS3 ηταν ιδιοφυης.
Achilles Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Το πάθημα της Sony (Betamax, Blu-Ray) με την JBL (VHS), έγινε μάθημα με την Toshiba (HD-DVD).
fabiawrc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 εμενα δεν μου καιγεται καρφακι.ας ειναι καλα τα blue-ray και hd-dvd rip.τα κατεβαζω και τα βλεπω στο προβολεα μου και ευχαριστιεμαι εικονα.
panos7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 δυσκολα τα πραγματα για το hd-dvd.αν και υποστηρικτης του χανει συνεχεια εδαφος.οποια video club εχω δει φερνουν μονο blue ray. και με τα players να εχουν πεσει για pc στα 150 ευρω ειναι ζορικα τα πραγματα. Ξερεισ καμια γνωστη αλυσιδα video club να φερνει Blue Ray?
akalos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 play.com Sendit.com DVD.co.uk blahdvd.com 101cd.com Axelmusic.com Amazon.co.uk Amazon.com Movietyme.com Dvdboxoffice.com Και λίγα Ελληνικά Videosun.gr Play.com.gr Megamarket.gr Shop21.gr Reviews Highdefdigest.com Dvdreview.com Avsforum.com Blu-ray.com Dvdtown.com Region Free Bluray.liesinc.net Dtvforum.info Bluray.lindsite.dk Region comparison Dvdcompare.net Bargain forums Hotukdeals.com Thedvdforums.com Avforums.com PS3 Blu Ray πηγη: avclub.gr
panos7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 play.comSendit.com DVD.co.uk blahdvd.com 101cd.com Axelmusic.com Amazon.co.uk Amazon.com Movietyme.com Dvdboxoffice.com Και λίγα Ελληνικά Videosun.gr Play.com.gr Megamarket.gr Shop21.gr Reviews Highdefdigest.com Dvdreview.com Avsforum.com Blu-ray.com Dvdtown.com Region Free Bluray.liesinc.net Dtvforum.info Bluray.lindsite.dk Region comparison Dvdcompare.net Bargain forums Hotukdeals.com Thedvdforums.com Avforums.com PS3 Blu Ray πηγη: avclub.gr Αν απαντας σε μενα..Για video club εψαχνα συγκεκριμενα...
tolis_01 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ξερεισ καμια γνωστη αλυσιδα video club να φερνει Blue Ray? Εμάς εδώ (Κορυδαλλός) φέρνει το play dvd. Αλλά δεν έχει και πολλά καταστήματα (5-6 νομίζω). Στο site του seven δεν βλέπω κάτι, αλλά λογικά αργά ή γρήγορα θα φέρει.
Donacgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 και τα seven και τα video land εχουν blue ray ταινιεσ panos7
akalos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Αν απαντας σε μενα..Για video club εψαχνα συγκεκριμενα... τωρα ειναι για σενα Video Seven, Αγορά και Ενοικίαση - videoclub . videosun.gr Αγορά και Ενοικίαση, καταστήματα Τελευταία άρχισαν να φέρνουν και τα videoblue video club13 - Hράκλειον - Ιλιον ODC στην Βάρη-Αργυρούπολης (μάλλον έχει και άλλα καταστήματα) Στο Χολαργο το ''Οασις'' Robo video στο Μαρούσι Boom στον Πειραιά Video cosmos στο Ελληνικό πηγη avclub
panos7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 τωρα ειναι για σενα Video Seven, Αγορά και Ενοικίαση - videoclub . videosun.gr Αγορά και Ενοικίαση, καταστήματα Τελευταία άρχισαν να φέρνουν και τα videoblue video club13 - Hράκλειον - Ιλιον ODC στην Βάρη-Αργυρούπολης (μάλλον έχει και άλλα καταστήματα) Στο Χολαργο το ''Οασις'' Robo video στο Μαρούσι Boom στον Πειραιά Video cosmos στο Ελληνικό πηγη avclub Τhanks man!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα