DIMITRISG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 εκει που εκανα απο το xsane scan dιαφορα έγγραφα ξαφνικα δεν μπορω να σκαναρω μου βγαζει λάθος : failed start scanner invalide argument τον ανοιγοκλεισα, εκανα reboot, unmount mount tο /proc/bus/usb αλλα μεχρι τώρα δεν έχω καταφέρει κάτι καμια ιδέα τι να κοιτάξω ; *ανοιγει το xsane αναγνωριζει το scanner αλλα μου βγαζει το προβλημα οταν πατησω scan (μέσα απο το xsane) * eχω τον brother dcp-130c ακυρον δουλεψε πατησα προεσκοπηση αντι για scan και ξεκολησε sorry παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 και σε μένα κολλάει η προεπισκόπιση ubuntu & hp πολυμηχάνημα (1510 νομίζω) μάλλον στο xsane είναι το πρόβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Σε ArchLinux και hp πολυμηχάνημα (psc 1210) κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.