Tzimmys Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πρόσφατα αποφάσησα να παίξω αυτό τι παιχνίδι. Διαπήστοσα ότι είναι πολύ παλιό και ότι χρειάζονται ένα κάρο patches για να παίξει. Έχω εγκαταστήσει ό,τι έχω βρει, αλλά ακόμα το παιχνίδι crashάρι πριν ακόμα ξεκινήσει. Αν έχει ασχοληθεί κάποιος και μπορεί ας βοηθήσει. Η κάρτα μου είναι η 8800 gts.
grgkopanas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Στο forum του FFVII to official είναι σίγουρο οτι θα βρείς τη λύση...εγώ εκεί τη βρήκα αλλα δεν θυμάμαι τώρα τι είχα κάνει
sleepy_head Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ πρόσφατα το έβαλα στο pc μιας και είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι και βρήκα αυτή τη σελίδα..κάνε ότι λέει και θα είσαι μια χαρά: http://savvygeek.com/2007/10/05/final-fantasy-vii-in-restored-glory/
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μήν το παρατήσεις πάντως!! Αν είναι ένα παιχνίδι του είδους που πρέπει να έχεις παίξει στη ζωή σου είναι αυτό...
Tzimmys Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Κατέβασα τα πάντα. Σε λίγο σχολάω και είμαι βουρ για δοκιμή. Μακάρι να παν όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.