joanast Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια Ισως το θεμα μου να υπαρχει ηδη σε καποιο topic αλλα επειδη δε μπορεσα να το εντοπισω το γραφω εδω Εχω δημιουργησει ενα ασυρματο δικτυο μεταξυ 2 φορητων στο σπιτι μου. Ο ενας vista και ο αλλος χp. Με λιγη βοηθεια απο το διαδικτυο και με λιγη βοηθεια απο το network magic κουτσα στραβα εγινε η δουλεια. Θελω να προσθεσω εναν εκτυπωτη στο ολο σκηνικο. Τον συνδεω μεσω usb στον xp αλλα δε μπορω να στειλω εκτυπωση απο τον vista. Tον βλεπει το network magic, μου λεει οτι ηδη μοιραζεται αλλα δεν μπορει να δεχτει εντολη. Εχω το Comodo ως firewall και στα δυο. Λετε να το εμποδιζει αυτο? Ειμαι σιγουρος οτι οι πληροφοριες που σας εδωσα δεν ειναι αρκετες αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι αλλο χρειαζεται να σας πω για να σας βοηθησω (για να με βοηθησετε...). Ειναι το πρωτο "δικτυο" που φτιαχνω και ετσι δε ξερω και πολλα. Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε στο να διαβασετε ολο αυτη την εκθεση που σας εγραψα! Καλο βραδυ
joanast Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Comodo Firewall Professional 3.0.14.276
Black Demis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Sorry δεν έχω ασχοληθεί με 3.0(αρκετά διαφορετικό από παλιό) αν ήταν 2.4 τότε... Για να είσαι σίγουρος ότι φταίει το firewall πάτα δεξί κλικ στο εικονίδιο του firewall στο ρολόι και πάτα στης ρυθμίσεις του επιπέδου ασφάλειας αποδοχή όλων και μετά δοκίμασε ξανά με των εκτυπωτή
joanast Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αφησα τελειως ελευθερους και τους 2 υπολογιστες απο τον comodo και παλι δε γινεται τιποτα. Ο vista μου ζηταει να εγκαταστησω παλι τον εκτυπωτη και οταν το κανω μου λεει να επικοινωνησω με τον διαχειριστη του συστηματος γιατι δεν εχω το δικαιωμα! Θα με τρελανουν αυτα τα vista τελειως στο τελος μου φαινεται Μηπως να βαλω comodo 2.4 καλυτερα? Ειναι πιο απλος?
Black Demis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Αφησα τελειως ελευθερους και τους 2 υπολογιστες απο τον comodo και παλι δε γινεται τιποτα. Ο vista μου ζηταει να εγκαταστησω παλι τον εκτυπωτη και οταν το κανω μου λεει να επικοινωνησω με τον διαχειριστη του συστηματος γιατι δεν εχω το δικαιωμα! Θα με τρελανουν αυτα τα vista τελειως στο τελος μου φαινεται Μηπως να βαλω comodo 2.4 καλυτερα? Ειναι πιο απλος? Μήπως το ενσωματωμένο firewall των vista δεν είναι απενεργοποιημένο?? Ναι το comodo 2.4 είναι ποιο απλός αυτών έχω για μένα η έκδοση 3.0 ήταν απογοήτευση
joanast Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το firewall των windows ειναι απενεργοποιημενο. Λες οτι φταιει ο comodo 3 λοιπον? Να αλλαξω? Α! Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ξεχασα να αναφερω οτι οταν εχω τον εκτυπωτη συνδεδεμενο στον vista ο xp μπορει να εκτυπωσει κανονικα.
Black Demis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Για κανε απενγκατασταση το comodo (αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό αφού πάτησες την επιλογή "αποδοχή όλων") α ναι ξέχασα να αναφέρω κατι το 2.4 δεν μπαίνει στα vista νομίζω.. (ίσως να παίζει και κάτι με drivers στα vista)
100 010 00 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 ξεκινα οτι κανεις με κλειστα firewall για να δεις τι σε κοβει
joanast Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δε νομιζω οτι φταιει το firewall παιδια Οταν παω στο network magic και μου λεει να ολοκληρωσω την εγκατασταση του εκτυπωτη που ειναι συνδεδεμενος με τον xp, μου βγαζει μηνυμα οτι η διαδικασια ακυρωνεται λογω περιορισμων που ισχυουν στον υπολογιστη και να επικοινωνησω με τον διαχειριστη του συστηματος. ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ! Τα s-vista εκαναν το θαυμα τους παλι
joanast Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δε νομιζω οτι φταιει το firewall παιδια Οταν παω στο network magic και μου λεει να ολοκληρωσω την εγκατασταση του εκτυπωτη που ειναι συνδεδεμενος με τον xp, μου βγαζει μηνυμα οτι η διαδικασια ακυρωνεται λογω περιορισμων που ισχυουν στον υπολογιστη και να επικοινωνησω με τον διαχειριστη του συστηματος. ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ! Τα s-vista εκαναν το θαυμα τους παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.