Composer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα! Μου συνέβη σήμερα ένα απίθανο πράγμα που ούτε εγώ δε μπορώ να το πιστέψω και θέλω να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανένα. Έστειλα λοιπόν 2 μηνύματα σε κινητό Vodafone μέσω της υπηρεσίας Web2Sms της otenet. Τα έστειλα στη φίλη μου ενώ ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο (θέλω να πω ότι ήμουν μπροστά όταν συνέβη). έστειλα το πρώτο (όλα καλά), και το δεύτερο ήταν ένα χαμογελάκι : ). Όμως αντί αυτού της ήρθε ενα εξωφρενικό υβριστικό μήνυμα που πρώτη φορά έβλεπα μπροστά μου. Θέλω να πω πως δεν ήταν κάποιο μήνυμα που είχα στείλει εγώ ποτέ σε κανέναν άλλο ώστε να γίνει κάποιο μπέρδεμα!και έιχε πάνω ότι αποστάλη από εμένα (δηλ. είχε το email μου όπως γίνεται στα sms που στέλνεις από το web). Η otenet μου λέει ότι είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Γιατί δημιουργήθηκε μεγάλη περεξήγηση και κοντεύω να τρελλαθώ!!Μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό αυτό που συνέβη!!!
mvaggel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Απλά τη στιγμή που έστελνες το χαμογελάκι, ξύπνησε ο πραγματικός σου εαυτός και έστειλες αυτό ακριβώς που είχες στο μυαλο σου!!! huuuuuuu, spooky!!!!
aftersale Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Μήπως να μας πεις τι έλεγε το μήνυμα να τρελαθούμε ακόμα περισσότερο....
Black Demis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 μηπως εισαι τσακωμενος με την αληθεια? :lol::lol:
Senna 1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως το έκανες εσύ και έκανες post για ξεκάρφωμα?? Πλάκα κάνω...
danaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μάλιστα... Να μην εμπιστευόμαστε δηλαδή το websms της otenet?
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Τους γκόμενούς σας να μην εμπιστεύεστε.
atsaloux Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Η μεγάλη σύμπτωση είναι ότι συνέβει την ίδια ώρα. Γιατί μη ξεχνάτε ότι υπάρχουν και "υπηρεσίες" όπου μπορείς να στείλεις sms και σαν αποστολέας να φαίνεται ότι θέλεις. Οπότε ... who knows. Μήπως έγινε τίποτα τέτοιο?
mariosCS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα! Μου συνέβη σήμερα ένα απίθανο πράγμα που ούτε εγώ δε μπορώ να το πιστέψω και θέλω να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανένα. Έστειλα λοιπόν 2 μηνύματα σε κινητό Vodafone μέσω της υπηρεσίας Web2Sms της otenet. Τα έστειλα στη φίλη μου ενώ ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο (θέλω να πω ότι ήμουν μπροστά όταν συνέβη). έστειλα το πρώτο (όλα καλά), και το δεύτερο ήταν ένα χαμογελάκι : ). Όμως αντί αυτού της ήρθε ενα εξωφρενικό υβριστικό μήνυμα που πρώτη φορά έβλεπα μπροστά μου. Θέλω να πω πως δεν ήταν κάποιο μήνυμα που είχα στείλει εγώ ποτέ σε κανέναν άλλο ώστε να γίνει κάποιο μπέρδεμα!και έιχε πάνω ότι αποστάλη από εμένα (δηλ. είχε το email μου όπως γίνεται στα sms που στέλνεις από το web). Η otenet μου λέει ότι είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν; Γιατί δημιουργήθηκε μεγάλη περεξήγηση και κοντεύω να τρελλαθώ!!Μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό αυτό που συνέβη!!! Εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ...
Alchemist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Έλα ρε, δε γίνονται αυτά!!! Για ξεκάρφωμα το άνοιξε το topic.. όπως προείπαν! χαχαχαχα! (αστειεύομαι) Καλή φάση πάντως.. Άντε να σε πιστέψει μετά κανείς!
panbil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 εμενα παντως μου εχουν στειλει πολλες φορες αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο εισαι τυχερος που εισασταν μαζι οταν το εστειλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.