kdiamant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έχω τα windows vista και πααρατηρώ το εξής κουφό.Όταν πάω να δώ το score του laptop βλέπω να γράφει ότι έιναι unrated με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ και αναλυτικά τη βαθμολόγία που δίνει σε κάθε ενα hardware ξεχωριστα. Το κουφό είναι ότι δεν βλέπω πουθενά να γράφει update score η κάτι σχετικό.Τι γινεται....Α κατι ακόμα το laptop το χρησιμοποιώ με το ρεύμα και έχει επάνω DX10 αν παίζει ρόλο
kdiamant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Όχι πουθενά...Τι να κάνω? Παλιά εμφανιζότανε κανονικά
gtsamis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Σου εμφανίζεται κάπως έτσι; Μήπως έχεις εγκαταστήσει το TweakVI; (Lol yes that's your problem. Happen to me too. To fix it open TweakVI, Miscellaneous, click Change system folder settings, click the last tab Control Panel Restrictions II, and uncheck Turn off access to the Performance Center core section)
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μου εμφανίζεται ακριβώς έτσι φίλε "gtsamis" αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω περάσει αυτό το πρόγραμμα
gtsamis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασε και το εξής: Τρέξε την εντολή Regedit για να μπεις στο Μητρώο των Windows. Πήγαινε στο κλειδί HKEY_CURRENT_USER\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ Control Panel\ Performance Control Panel Στο κλειδί RHS, βεβαιώσου ότι η τιμή στο πεδίο PerfCplEnabled είναι 1 Κάνε επανεκκίνηση...
gtsamis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Πήγαινε Start, γράψε GPEDIT.MSC και πάτα ENTER Πήγαινε στο: Computer Configuration | Administrative Templates | System | Performance Control Panel Κάνε διπλό κλικ στο "Turn off access to teh performance center core section" ΡΥΘΜΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟ "Not configured" ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ: User Configuration | Administrative Templates | System | Performance Control Panel Κλείσε το GPEDIT.MSC Δοκίμασε επανεκκίνηση και ενημέρωσε αν έχει αποτέλεσμα...
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το αρχείο GPEDIT.MSC δεν υπάρχει. Τι στο καλό έχουν διαγραφτεί....Έχω Windows Vista Home Premium αν βοηθάει
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Βρήκα τη λύση. Βρήκα αυτό το site: http://www.hostingforum.ca/246674-windows-vista-experience-rating-completely-disappeared-control-panel-just-empty.html βρήκα μόνο αυτό το κλειδί HKLM\Software\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\Performance Control Panel!PerfCplEnabled άλλαξα την τιμή του σε 1 και τώρα όλα OK! Σε εχαριστώ για την βοήθεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.