Προς το περιεχόμενο

τοπικό δίκτυο σε αποστάση μέχρι και 600m

manolitozahos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

__967___969___961___943___962____964___943___964___955___959_.JPG.htmlεν το μεταξι ανακαλυψα οτι η γραμμη που εννονει 2 kombous( στο δυκτιο awmn pernaei πανω απ το σπιτι μου ,δειτε..

αυτο mporei να μου χρησιμευσει?

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα παιδιά στο awmn.gr είναι πολύ πιο "ψαγμένα". Κάνοντας post εκεί θα βρεις πολύ πιο χρήσιμες πληροφορίες και ουσιαστική βοήθεια.

Δημοσ.

ναι , έχεις δίκιο αλλα σαν βασικό ορο έχου να μην δίνουν βοήθεια σε αυτούς που απλά θέλουν να συνδεθούν απλά με τους φίλους τους!

οποτε εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω αυτήν την "τεχνολoγια" για ένα δικό μας LAN

Δημοσ.

Φιλε μου η συμβουλη μου ειναι αφου αποφασισατε να μπειτε σε αυτο το παιχνιδι και να αγορασετε τετοιο εξοπλισμο να το ψαξετε για να συνδεθειτε αρχικα ως clients ισως στο awmn. Ετσι και την δουλεια σας θα κανετε και θα γινετε κομματι ενος πολυ μεγαλυτερου και χρησιμοτερου ''LAN'' αν μπορουμε να το πουμε ετσι το AWMN και πιστεψε με θα μαθετε πολλα περισσοτερα αν σας ενδιαφερει το θεμα.

Δημοσ.

λοιπών, πήρα πληροφορίες από το "μουλτιραμα" & το κόστος ανά pc ανέρχεται περίπου στα 100 euro..

απ ότι κατάλαβα είναι ευκολότερο απ ότι περίμενα! ο server θέλει μονο access point και μια "πολυκατευθιντικη" κεραία!

τα client pcs θέλουν κατευθυντική κεραία και access point, σωστά?

τα υπόλοιπα είναι ρυθμίσεις και εκεί είναι το θέμα! διάβασα ότι υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές για το σήμα που εκπέμπεις.. αλλα δεν είναι του παρόντος! μόλις στηθεί το κόλπο τότε επανέρχομαι!

Δημοσ.
Φιλε μου η συμβουλη μου ειναι αφου αποφασισατε να μπειτε σε αυτο το παιχνιδι και να αγορασετε τετοιο εξοπλισμο να το ψαξετε για να συνδεθειτε αρχικα ως clients ισως στο awmn. Ετσι και την δουλεια σας θα κανετε και θα γινετε κομματι ενος πολυ μεγαλυτερου και χρησιμοτερου ''LAN'' αν μπορουμε να το πουμε ετσι το AWMN και πιστεψε με θα μαθετε πολλα περισσοτερα αν σας ενδιαφερει το θεμα.

συμφωνώ stormrider & έτσι δε θέλουμε ούτε server αλλα δεν απαντα κανεις από αυτούς εδώ κοντά! δε ξέρω τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση! άρα στρέφομαι στο μικρότερο lan το δικό μας

Δημοσ.

Οι προδιαγραφές για το σήμα που εκπέμπεις είναι του παρόντος μιας και σχετίζεται με το access point κ την κεραία που θα πάρεις.. Και τα 100 ευρώ μου φαίνονται πολύ λίγα. Μπορείς να μας πεις τι σου πρότειναν ;

Δημοσ.
Οι προδιαγραφές για το σήμα που εκπέμπεις είναι του παρόντος μιας και σχετίζεται με το access point κ την κεραία που θα πάρεις.. Και τα 100 ευρώ μου φαίνονται πολύ λίγα. Μπορείς να μας πεις τι σου πρότειναν ;

ευχαρίστως!

NTW D-LINK OUTDOOR ANTENNA 12dBi

NTW LINKSYS ANTENNA HGA7S

SW OS MS REMOTE CONTROL RECEIVER

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...