akou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Λόγω του προβλήματος μου με το λαπτοπ που αναφέρω στο XP Start Failure ποστ θα ήθελα τις προτάσεις για ένα καλό : Windows XP live Recovery CD Θα ήθελα να μην είναι μινιμαλ έτσι ώστε να μπορώ να κάνω εύκολα την δουλειά μου και να μπορεί να αναγνωρίσει το Network που έχω με το desktop για να κάνω backup Ευχαριστώ για την βοήθεια
alkisg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Τα XP δεν τα πάνε καλά με τα live CDs... Έχω δοκιμάσει 3-4, και από αυτά σου προτείνω... κανένα! Καλύτερα οποιοδήποτε φρέσκο linux live cd (ubuntu, knoppel κτλ). Ειδικά τα φετινά έχουν και full ntfs write support, οπότε μπορείς είτε να προσπαθήσεις να διορθώσεις το σύστημά σου, είτε να σώσεις τα δεδομένα σου, να μεταφέρεις το cd των windows μέσω δικτύου στο σκληρό και να κάνεις εγκατάσταση από εκεί, αφού το dvd σου πιθανώς έχει πρόβλημα. Αν επιμένεις σε xp live, το erd commander 2005 μου φάνηκε το καλύτερο από αυτά που δοκίμασα.
random Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 O&O RescueBox ERD Commander 2005 Super WinPE UBCD UltimateRecoveryCD-MANiacs Ultimate Recovery BootCD 2008 Multi-Boot Recovery and Bootable CD "πού θα τα βρεις μη ρωτάς, και που τα βρήκες δεν ενδιαφέρει. το google τα ξέρει όλα, κι ολοι ξέρουμε το google" Κομφούκιος
akou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια Τελικά χρησιμοποίησα το ERD Commander 2005 και κάνοντας restore έλυσα το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.