Προς το περιεχόμενο

SoundBlaster Audigy 2 Platinum EX + Vista

creative1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και κατέβασα απο το site της creative το driver αναγνωρίζει μόνο τη στερεοφωνική έκδοση όχι το 5.1 και δεν έχω καθόλου ΕΑΧ.

Αρχικά προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση με το μαμίσιο cd για τα xp αλλά έβγαζε το μύνημα οτι δεν έχω καν κάρτα ήχου !!!

μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Δημοσ.

Τι εννοείς στερεοφωνική έκδοση; Έχεις ενεργοποιήσει το cmss? Ο driver που έχει στο cd είναι άχρηστος για vista

Δημοσ.
Αν και κατέβασα απο το site της creative το driver αναγνωρίζει μόνο τη στερεοφωνική έκδοση όχι το 5.1 και δεν έχω καθόλου ΕΑΧ.

Αρχικά προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση με το μαμίσιο cd για τα xp αλλά έβγαζε το μύνημα οτι δεν έχω καν κάρτα ήχου !!!

μπορεί κανείς να βοηθήσει?

αν βρεις ακρη πες μου το ιδιο ακριβως!

Δημοσ.
Τι εννοείς στερεοφωνική έκδοση; Έχεις ενεργοποιήσει το cmss? Ο driver που έχει στο cd είναι άχρηστος για vista

μπορώ να ακούσω μόνο σε στέρεο (2.0) και όχι σε 5.1 που είναι τα ηχεία μου (μόλις ορίσω τα ηχεία σαν 5.1 νεκρώνει και δεν ακούω τίποτα). Επιλογές όπως CMSS 1 και 2, ΕΑΧ και γενικότερα οι ρυθμίσεις που είχα δεν παίζουν πια (μου βγάζει χειρισμό μόνο της έντασης και καμμία άλλη επιλογή)

edit: υποτίθεται οτι αυτός είναι ο driver

http://uk.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?searchString=SBAXVSD_PCDRV_LB_2_12_0002.exe

Δημοσ.

μια είναι η λύση για τα vista, ΣΒΗΣΤΑ !!!! ;)

μετά απο ψάξιμο βρήκα οτι δεν αναγνωρίζει τη δυνατότητα ΕΑΧ παραμόνο στη σειρά X-FI :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Αμ δεν φταινε τα βιστα. Φταιει η creative Οφειλε να βγαλει νεους drivers, αλλα αντ'αυτου δεν υποστηριζει τα παλια της μοντελα σκοπιμα και σε αναγκαζει να αγοραζεις συνεχεια νεα. :mad:

Δημοσ.
Αμ δεν φταινε τα βιστα. Φταιει η creative Οφειλε να βγαλει νεους drivers, αλλα αντ'αυτου δεν υποστηριζει τα παλια της μοντελα σκοπιμα και σε αναγκαζει να αγοραζεις συνεχεια νεα. :mad:

Σωστός ο παίκτης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...